Kwinta sessie in Limburg: Ontdek goede praktijken

26 september 2017
16:00
Actief Interim, Lummen
VCK

Enkele leden van het Kwinta-netwerk, waaronder Dirk Ceulemans van Borealis Polymers, stellen goeie praktijken over kwaliteit voor uit hun organisatie.

Programma

Een tweetal sprekers zal een kwaliteitspraktijk uit hun organisatie uit de doeken doen. Binnenkort vind je hier hun namen en het onderwerp waarover ze zullen spreken.

Customer Support Teams: samenwerken aan klantentevredenheid

Dirk Ceulemans is Group Quality Manager Base Chemicals & LAT– Group Quality & PPMO bij  Borealis Polymers en deelt zijn verhaal over Customer Support Teams.

De doelstellingen van multi-site productie locaties zijn niet altijd geharmoniseerd met deze van een centrale opererende business en sales force.  Dit leidde meer en meer tot onbegrip, soms (onbewust) mekaar tegenwerkende activiteiten en conflicterend relaties. Met de realisatie van “Customer Support Teams” hebben we business & sales terug samengebracht om inzicht te verwerven in mekaars wereld van uitdagingen en opportuniteiten, met de klant en zijn tevredenheid als centraal uitgangspunt.

Praktisch

De Kwinta sessie vindt plaats op dinsdag 26 september 2017 bij Actief Interim (Lummen).

15u30 Ontvangst
16u00 Start van de sessie
18u00 Netwerkdrink

Locatie

Actief Interim
Bosstraat 67
3560 Lummen

Deelnameprijs

  • Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in. Als je organisatie lid is van VCK/Kwinta kunnen 3 personen gratis inschrijven.
  • Niet-leden: € 150 per persoon (excl. 21% BTW).
Wie heeft je het VCK of deze activiteit aangeraden?
Datum: 
26/09/2017 - 16:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via