Audit van de nieuwe ISO bij AA Gent

Lead auditors van de certificatieorganisaties Vinçotte, LRQA en DNV-GL auditeerden voor het congres 3 processen bij voetbalclub AA Gent volgens de DIS-versie van de nieuwe ISO 9001:2015.

Audits aankoop, sponsoring en talentdetectie

Door de 3 processen aankoop, sponsoring en talentdetectie van dichterbij te bekijken, wordt duidelijk hoe je best omgaat in de nieuwe ISO 9001 met de volgende aspecten:

• Hoe ISO 9001 ophangen aan je strategie?
• Procedures op kritische punten en niet op alles, hoe doe je dat?
• Hoe de risicopunten bepalen?
• Hoe de stakeholdersgedachte concretiseren?

Lead auditors

Audit sponsoring LRQA Belgium Dirk van Bogaert 
Audit aankoop Vinçotte Internationaal Johan De Vocht
Audit talentdetectie DNV-GL Johan Vandeplas

Hoe werken de auditgroepen?

Kwinta gaf kwaliteitsmanagers de kans op een unieke blik achter de schermen van AA Gent tijdens het uitvoeren van deze eendaagse audits. Elke auditgroep bestaan uit 3 personen: de hoofdauditor en 2 kwaliteitsmanagers uit het Kwinta netwerk. Op het congres geeft de auditor commentaar op de audit en de kwaliteitsmanagers delen hun ervaring met de nieuwe benadering. 

Zo bekijk je verschillende invalshoeken over het toepassen van nieuwe ISO 9001:2015 in de praktijk. Er is ruimte voor je vragen en zo geraak je vertrouwd met de nieuwe benadering.

Als deelnemer van dit congres, kon je je opgeven als kandidaat-auditor voor 15 oktober. De audits zijn gebaseerd om de DIS versie van de nieuwe ISO 9001:2015 waarin de grote lijnen vastliggen. Kleine wijzigingen zijn de komende maanden nog mogelijk.

Terug naar het congresprogramma