VCK Business Excellence Award

*De Business Excellence Award 2022 gaat helaas niet door, in 2023 kan je je opnieuw kandidaat stellen!

Het VCK richt zich tot organisaties die het morgen beter willen doen dan vandaag. Op een consistente manier steeds betere resultaten behalen, kan enkel dankzij die mensen, die dankzij hun passie voor kwaliteit, de drijvende kracht vormen achter hun organisatie.

Deze ‘rolmodellen’ zijn een toonbeeld van het streven naar verbetering en excellentie. Zij zorgen er elke dag voor dat kwaliteit geïntegreerd wordt doorheen de hele organisatie en al haar medewerkers.

De VCK Business Excellence Award erkent en beloont deze mensen die kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel dragen, maar er ook aantoonbare resultaten mee behalen. Kwaliteit vormt de rode draad in al hun lange-termijns-ondernemingen.

De jury, bestaande uit ex-winnaars, kijkt bij het beoordelen van de dossiers, steeds naar de achterliggende strategie en de resultaten die hieruit voortkomen. Het is hierbij belangrijk dat de persoon erkent wordt door de leiding binnen de eigen organisatie als de drijvende kracht achter de verbeteringen binnen de organisatie.

Erkenning en onderscheiding

Het winnen van De VCK Business Excellence Award biedt de uitgelezen kans om de drijvende kracht achter verbeteringen binnen je organisatie te erkennen! Er zijn namelijk verschillende opportuniteiten die vasthangen aan deze award:

  • Het creëert een groter draagvlak binnen je eigen organisatie
  • Het creëert bewustmaking rond de verbeteringen en de resultaten die eruit voortvloeien
  • Het is een mooie manier om erkenning te geven aan je werk, waar soms te weinig ruimte en tijd voor wordt gemaakt.
  • Als deelnemer heb je de kans om je projecten op een andere manier onder de loep te nemen, door de feedback van een zeer ervaren jury
  • De Award vormt de hoogste onderscheiding van Business Excellence binnen het kwaliteitsnetwerk van Vlaanderen

 Ben je zelf gedreven door kwaliteit, slaag je erin je collega’s mee te krijgen in die passie voor kwaliteit, kan je aantonen dat je je laat leiden door een strategie en beschik je over aantoonbare resultaten?

Of heb je een collega die aan deze voorwaarden voldoet?

Contacteer ons dan via het email adres an [dot] kint [at] vck [dot] be

In het onderstaande filmpje licht ex-juryvoorzitter Jos Corstjens toe waar de jury specifiek naar op zoek gaat: