8 principes rond Quality 4.0 (ledenactiviteit)

22 februari 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

De impact van Quality 4.0 en enkele voorbeelden uit de praktijk

Quality 4.0 refereert naar de toekomst van kwaliteit en organisational excellence - maar wat betekent het nu eigenlijk? In deze meeting duiken we in op 8 principes:

  • co-creatie van meerwaarde (transformatie naar de noden van de gebruiker)
  • cybernetics (smart-home)
  • transparantie en samenwerking (fitness trackers)
  • cyber-physical systems (de auto piloot functie in vliegtuigen en auto's)
  • gedeeld vertrouwen (omgaan met data en privacy)
  • snelle en aangepaste leermethoden (leermodellen laten omgaan met gebruikerservaringen)
  • de waarde van data (waarvoor wordt het gebruikt en hoe haal je er meerwaarde uit)
  • technologie en gecomineerde intelligentie (AI om afwijkingen van kwaliteitsstandaarden te achterhalen)

Deze principes vormen een basis van waaruit de toekomst van kwaliteit wordt opgebouwd. Hier: https://www.quality.org/file/23871/download kan je al wat informatie terugvinden. In deze Task Force meeting duiken we dieper in op deze principes en hoe ze toegepast kunnen worden.

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
22/02/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via