BIM Implementatie

Connected Learning Live (virtual),
BSI Group

Deze training helpt de deelnemersbij het verkrijgen van de voordelen op het gebied van digitalisering, lean- en samenwerkingsverbanden bij het leveren en het gebruik maken van constructie middelen. BSI geeft een introductie op BS 1192 en het collaboratief werken.

ISO heeft recentelijk ’s werelds eerste internationale norm voor BIM gepubliceerd, ISO 19650 Building Information Modelling. Dat betekent dat PAS 1192 wordt vervangen door ISO 19650.

Op basis van de publicatie van deze normen ontwikkelt BSI passende trainingen: ISO 19650-1, Fundamentals & ISO 19650-2, Project Delivery.

Voor wie is de training bedoeld?

Senior managers die verantwoordelijk zijn voor de introductie van BIM-processen voor projectoplevering en asset management.

Voorkennis
Ervaring in  betrokkenheid bij project- en portfoliowerkzaamheden.

Tijdens de training 
Tijdens de training worden methoden toegelicht voor het opstellen van duidelijke doelen en prioriteiten als onderdeel van een BIM-implementatiestrategie. Ook het belang van PAS 1192-3 en BS 8536 voor infrastructuur en gebouwen komt aan bod.

Wat heeft u naar afloop geleerd?

De huidige en toekomstige processen voor de oplevering van projecten en het beheer van middelen en informatiestromen te beoordelen en inzicht te krijgen in de belangrijkste rollen en functies die daarbij van toepassing zijn door het gebruik van PAS 1192-2 en BS 1192-4 (het gebruik van informatiebeheerprocessen voor de oplevering van projecten).

  • U kunt de voordelen van een gestructureerde samenwerking uitleggen
  • U kunt de drijfveren van de klant voor BIM herkennen gestandaardiseerde reacties aan de aanbodzijde plannen
  • U bent in staat om proceskaarten te voltooien om een vlotte doorstroming van informatie te genereren
  • U herkent de business cases en overheidsstrategie voor BIM
  • U kunt de belangrijkste principes van de BIM-normen uitleggen

Praktische Informatie

  • De training duurt  1 dag
  • De training wordt in het Engels gegeven
  • Het trainingsmateriaal is Engelstalig

Voor meer informatie over de verlaagde tarieven in het hotel waar de training wordt gegeven, kunt u contact opnemen met training [dot] nl [at] bsigroup [dot] com of 0031-(0)20-3460780.

Delen via