Building Information Modelling (BIM) Fundamentals Training Course

02 december 2021
(Meerdaagse opleiding)
(Hele dag)
Virtueel klaslokaal,
BSI Group

Het doel van deze cursus is om de basisprincipes van Building Information Modelling (BIM) onder de aandacht te brengen en uit te leggen. De cursus stelt u in staat om de concepten van BIM te begrijpen en hoe het Verenigd Koninkrijk zijn capaciteit en aanpak voor het leveren van 'BIM Level 2' opbouwt. Het biedt ook een inleiding op de meer gedetailleerde BSI-cursussen die zich richten op specifieke aspecten van 'ISO 19650' en de Britse PAS 1192-reeks.

Iedereen die de Britse BIM-implementatie in zijn organisatie, zijn eigen werkpraktijk of het helpen van zijn klanten of toeleveringsketens om deze over te nemen. Professionals op het gebied van bouw en vermogensbeheer (projectmanagers, vermogensbeheerders, ontwerpers, constructeurs, fabrikanten, onderhoudsaannemers, informatiebeheerders).

De onderdelen die u zult leren begrijpen tijdens deze training zijn:
- De basisprincipes van BIM
- Leg de termen "BIM volgens ISO 19650" en "UK BIM Implementation" uit.
- De waarde van informatie in alle fasen van een project en de levenscyclus van activa uitleggen
- Leg uit waarom BIM een bepalende factor is om projecten op tijd en zonder verspilling en inefficiƫntie op te leveren.
- Leg de terminologie met betrekking tot BIM uit
- De definitie van BIM en waarom het belangrijk is
- Aantonen dat u in staat bent de normen te gebruiken die de 'UK BIM Implementation' ondersteunen.
- Een algemeen begrip krijgen van de 'Information Delivery Cycle' zoals geschetst in ISO 19650-1.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Deze cursus zal u helpen:
- Het begrijpen van de redenering achter de Britse BIM-implementatie en dit in de context van uw eigen organisatie te plaatsen.
- Begrijpen van het scala aan normen, instrumenten en andere documenten die de BIM-implementatie in het Verenigd Koninkrijk definiƫren en gebruiken.
- Begrijpen hoe 'BIM volgens ISO 19650' en 'UK BIM Implementation' activa-eigenaren helpt om informatie over activa effectiever te beheren en projectsponsors en projectmanagers helpt om betere projecten te leveren (commercieel en technisch).
- Begrijpen hoe alle soorten leveranciers (ontwerpers, constructeurs, specialisten, aannemers) reageren op de eisen van de klant in de Britse BIM-implementatie en welke technische hulpmiddelen er bestaan om dit te ondersteunen, waaronder COBie en IFC.
- Zie hoe 'BIM volgens ISO 19650' en 'UK BIM Implementation' een kader biedt voor betere informatiebeveiliging.
- De rollen en verantwoordelijkheden in verband met 'BIM volgens ISO 19650' en 'UK BIM Implementation' begrijpen.
- Begrijpen welke volgende stappen u moet nemen om na de BIM-implementatie in het Verenigd Koninkrijk activa te kunnen beheren of projecten op te leveren.
De laatste sessie van de cursus geeft u de kans om na te denken over de behandelde onderwerpen en uw toekomstige acties te plannen om de Britse BIM-implementatie in de praktijk te helpen brengen.

Datum: 
02/12/2021 (Hele dag) tot 03/12/2021 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via