Dashboards - het overzicht bewaken (ledenactiviteit)

24 mei 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Hoe bewaak jij een duidelijk digitaal overzicht?

Dashboards kunnen ons perfect aantonen wanneer er iets misloopt, of er bijgestuurd moet worden, of simpelweg om het overzicht op onze taken in het oog te houden. Velen onder jullie zijn hier dagelijks mee aan de slag, maar welke tools gebruiken jullie hiervoor? Wat is er onmisbaar bij het samenstellen van een goed dashboard? Worden ze op maat samengesteld of net niet? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens deze meeting, waarbij we voornamelijk op zoek gaan naar het uitwisselen van jullie ervaringen. 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
24/05/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via