Hoe omgaan met een Competentiematrix + wie is er mee in Q-management? (ledenactiviteit)

15 februari 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Hoe weet je tot wie je kan richten?

Bij kwaliteitsmanagement komt er heel wat kijken, maar het is cruciaal om te weten op wie je kan vertrouwen om je verbeterprocessen tot een goed einde te brengen. Één van de methoden om dit te achterhalen kan het opstellen van een competentiematrix zijn. Op deze manier kan je je teams samenstellen en een idee krijgen van wie je welke verantwoordelijkheden zou kunnen toewijzen. Ben je zelf op zoek naar hoe je je collega's kan betrekken, mis deze Task Force meeting dan zeker niet!

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
15/02/2022 - 13:00 tot 16/02/2022 - 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via