ISO 14001:2015 Implementatie

08 februari 2022
(Meerdaagse opleiding)
(Hele dag)
Connected Learning Live (virtual),
BSI Group

Wilt u leren hoe u een milieumanagementsysteem kunt opzetten en invoeren en zo ISO 14001:2015 kunt toepassen in uw organisatie? Onze deskundige trainers geven u tijdens deze training inzicht in wat er moet worden gedaan om een milieumanagementsysteem te implementeren en te kunnen voldoen aan de eisen van ISO 14001:2015. Een goed milieumanagementsysteem helpt uw organisatie om de milieueffecten te verminderen en de bedrijfsefficiëntie te verhogen. Dit kan u helpen verspilling tegen te gaan, vervuiling te voorkomen en bronnen te sparen.

Extra voordeel van de training zijn de vele opdrachten die individueel of in groepsverband worden gemaakt. Hierdoor leert u niet alleen om de theorie uit de norm in praktijksituaties toe te passen, ook brengt u voor uw organisatie in kaart waar u staat, hoe u een implementatieplan ontwikkelt en zet u eerste stappen voor verdere implementatie.

Voor wie is de training bedoeld?

Iedereen die betrokken is bij de planning, implementatie, onderhoud of ondersteunen van een ISO 14001: 2015 milieumanagementsysteem.

Wat heeft u naar afloop geleerd?

  • U kunt aangeven wat de belangrijkste concepten en vereisten van ISO 14001: 2015 zijn en deze vanuit een implementatieperspectief interpreteren
  • U heeft inzicht in de specifieke gedocumenteerde informatievereisten van ISO 14001: 2015
  • U kunt beoordelen waar uw organisatie staat ten opzichte van de eisen van ISO 14001:2015
  • U herkent de structuur van het opzetten van een implementatieplan

Praktische Informatie

  • De training duurt 2 dagen
  • De training wordt zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven
  • Het trainingsmateriaal is Nederlandstalig of Engelstalig
  • De norm ISO 14001:2015 zit niet bij de trainingsprijs inbegrepen, wel is er tijdens de training een kopie van de norm ter inzage beschikbaar
  • Inclusief koffie/thee faciliteiten en lunch

Wenst u voorafgaande aan of tijdens de training in het hotel te overnachten? Wij kunnen een hotelkamer voor u reserveren tegen een verlaagd tarief. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact met ons op via training [dot] nl [at] bsigroup [dot] com.

In-house-training

De trainingen uit het reguliere trainingsaanbod kunnen ook bij u op locatie plaatsvinden. Voor meer informatie over in-house trainingen kunt u contact opnemen met ons Training Team via 020-346 0780 of stuur een mail naar inhousetraining [dot] nl [at] bsigroup [dot] com.

Datum: 
08/02/2022 (Hele dag) tot 09/02/2022 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via