ISO 45001:2018 - interne auditortraining | Gezond & veilig werken

21 november 2022
(Hele dag)
Officenter Hasselt, Hasselt
Allanta vzw

ISO 45001 Interne Auditor

Interne audits zorgen ervoor dat de werking van het managementsysteem voor gezond en veilig werken (G&VW) geëvalueerd en waar nodig verbeterd wordt.

Tijdens deze eendaagse opleiding leer je de rol van interne auditor op je nemen. Deze training bestaat niet alleen uit het overbrengen van theoretische kennis. Via rollenspelen en cases worden nodige competenties verder ontwikkeld. De Allanta expert leert je een auditprogramma opstellen en geeft je bruikbare tips om jouw interne audits te plannen, beheren en de resultaten overzichtelijk te rapporteren. De inhoud van deze opleiding voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de ISO 19011 norm. De adviezen in de auditnorm  zijn een leidraad om interne audits efficiënt uit te voeren. Deze interactieve interne auditor opleiding is de ideale opstap naar de Lead Auditor in arbeidswelzijn. 

Wat zie ik?

  • een overzicht van de eisen volgens ISO 19011
  • auditprogramma en planning
  • voorbereiding van een interne audit
  • uitvoeren van een interne audit
  • rapporteren van auditresultaten
  • competenties van auditoren
  • cases en oefeningen

Wat leer ik?

Na het volgen van deze workshop kan je op professionele wijze interne audits uitvoeren volgens de eisen van ISO 19001. Dit is inclusief de planning en de opvolging voor en na de interne audits.

Voorkennis

Voorkennis van ISO 45001 is een vereiste om deze opleiding te kunnen volgen.

Prijs

Leden: €865 / Niet-Leden: €995
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.

Door gebruik te maken van de promocode volgen VCK-leden opleidingen bij Allanta aan hetzelfde Allanta-ledentarief zoals vermeld op de desbetreffende webfiche. Doorgaans komt dit neer op een korting van gemiddeld 15% ten opzichte het niet-leden tarief.

Prijzen, data en locatie zijn onder voorbehoud. De meest actuele informatie vind je steeds op www.allanta.be/opleiding

KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Datum: 
21/11/2022 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via