Kwaliteit in het organigram (ledenactiviteit)

21 juni 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Waar staat kwaliteit t.o.v. andere diensten

Waar staat kwaliteit? Wordt er onderscheid gemaakt tussen compliancy en kwaliteit? Wordt er onderscheid gemaakt tussen operational excellence en kwaliteit? Hoe wordt er binnen de organisatie naar de dienst 'kwaliteit' gekeken en waar wordt het gepositioneerd in het organigram? Tijdens deze meeting gaan we op zoek naar jullie ervaringen en hoe het aspect 'kwaliteit' in verschillende sectoren wordt opgevat. 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
21/06/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via