Kwinta sessie: Management by Objectives

19 juni 2018
16:00 tot 19:00
De Punt (zaal Beatrice), Gentbrugge
VCK

Leren uit de ervaringen van andere kwaliteitsmanagers: in deze sessie komt Luc Donckers (Dana Belgium) aan het woord.

Programma

De spreker is Luc Donckers (Dana Belgium).

MBO als werkinstrument om je organisatie te managen

Luc DonckersMBO is voor Luc Donckers, Quality Manager bij Dana Belgium, het belangrijkste werkinstrument om een organisatie te managen. Zijn ‘A3-format’ bij Dana is een tool waarin alle afgesproken doelstellingen en KPI’s gekoppeld aan acties in kaart zijn gebracht. Het is zijn bijbel waarvan hij graag de voordelen wil toelichten zonder de valkuilen te negeren.

Luc Donckers is al 6 jaar actief als Quality Manager bij Dana Belgium NV. Voorheen heeft hij ervaring opgedaan als 1st tier supplier bij Brose en enkele andere bedrijven actief in de automotive-wereld. Kwaliteit is zijn wereld sinds meer dan 30 jaar.

Praktisch

De Kwinta sessie vindt plaats op dinsdag 19 juni 2018.

Locatie

De Punt, zaal  Beatrice
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

De Punt is vlot bereikbaar met de trein (station Gentbrugge), fiets en openbaar vervoer. Het is ook mooi wandelen in de buurt langs de Schelde, voor zij die graag een frisse neus halen.

Parking

Wij hebben een parking voor een 25-tal auto’s. Indien deze vol is, raden we aan om op straat te parkeren. Dagticketjes kosten €3 (groene zone) en kunnen eenvoudig op voorhand worden aangevraagd aan de hand van de app YellowBrick. Betalen via de parkeerautomaat kan natuurlijk ook.

Programma

15u30 Ontvangst
16u00 Start van de sessie
17u30 Netwerkdrink

Deelnameprijs

  • Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in. Als je organisatie lid is van VCK/Kwinta kunnen 3 personen gratis inschrijven.
  • Niet-leden: € 150 per persoon (excl. 21% BTW).
Datum: 
19/06/2018 - 16:00 tot 19:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via