Labo's: Kick-off en info avond (ledenactiviteit)

14 september 2021
16:30
VCK - online

KWALITEIT OVER SECTOREN HEEN

Op dinsdag 14 september kan je als lid van het VCK participeren aan de heropstart van de Labo's. Deze lerende netwerken zijn project-gebaseerd. Dat wil zeggen dat ieder lid zijn/haar project voorstelt aan de groep, de andere leden verschaffen feedback en bereiden vervolgens elk hun eigen project voor. Hierbij doe je zelf ervaring op en kan je feedback krijgen op je eigen projecten. Een wisselwerking die nieuwe, unieke perspectieven biedt in kwaliteit over sectoren heen. 

LABO'S? 

Wat:: Lerende netwerken waarbij de deelnemers zich gedurende een jaar lang engageren om maandelijks samen te komen. Ellke deelnemer engageert zich om een eigen project voor te stellen en feedback te geven op de projecten van andere deelnemers. De projecten worden vastgelegd en voorbereid door deelnemers voor de eigen sessie.

Feedback: Deze wordt via intervisie gegeven, zonder waardeoordeel, met de bedoeling dat de deelnemers kunnen reflecteren over hun project en actie ondernemen.

Verslag: Er wordt na elke sessie een reflectieverslag opgemaakt door de projecteigenaar.

KICK OFF

Tijdens deze digitale kick-off kom je alles te weten over deze labo's wat je mag verwachten en wanneer ze plaatsvinden. Chantal Vancanneyt (Belgorail) en Sonja Vanacker (Lloyd's Register) zullen uitleg geven bij het verloop van deze bijeenkomsten en wat je allemaal mag verwachten als deelnemer van de labo's. 

Schrijf je hieronder in en neem deel aan deze digitale heropstart van deze unieke bijeenkomsten. 

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
14/09/2021 - 16:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via