Lean: De 5S methode (ledenactiviteit)

15 maart 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Het 5S-systeem - Lean manufacturing in je organisatie

Hoe kan het 5S systeem jouw werkomgeving optimaliseren? Wat is het? Integreer je het reeds in je eigen organisatie? Wat kan het gevolg zijn van het 5S systeem? Al deze vragen en meer overleggen we met kwaliteitscollega's uit diverse sectoren. Ben je op zoek naar manieren om jouw werkomgeving te optimaliseren? Mis dan zeker deze Task Force meeting niet. 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
15/03/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via