Masterclass Stephen Hacker: Transformatorisch leiderschap

28 november 2018
(Hele dag)
BluePoint Antwerpen , Berchem
VCK

Een succesvolle leider worden? Leer een hele dag lang de kneepjes van Transformational Leadership gebruiken en ontwikkel je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen samen met Stephen Hacker in deze Engelstalige masterclass.

UK English version

Transformational Leadership

Transformatie is noodzakelijk geworden in een wereld die geconfronteerd wordt met versnelde verandering en toenemende complexiteit.

Succesvolle leiders moeten dan ook gebruikmaken van transformatorisch leiderschap, de benaderingen, vaardigheden, denkwijzen en praktijken ervan.

Deze masterclass is gebaseerd op diepgaand operationeel onderzoek en de daaruit voortvloeiende teksten, en zet de vereiste stappen voor het verwerven van vaardigheden uiteen.

Leer hoe u ontwikkeling op dit kritieke punt kunt versnellen.

Programma masterclass

08:30 - 09:00 Onthaal met koffie
09:00 - 10:30 Start masterclass
10:30 - 11:00 Koffiepauze
11:00 - 12:00 Masterclass
12:00 - 13:00 Tweegangenlunch (voorschotel en hoofdgerecht)
13:00 - 15:00 Masterclass
15:00 - 15:30 Koffiepauze
15:30 - 17:00 Masterclass

Stephen Hacker

Stephen is een auteur en consultant die de nadruk legt op leiderschap, samenwerking en organisatorische performance. Hij is actief in verschillende organisaties wereldwijd, waar hij aan de basis staat van transformatorische initiatieven en leiders coacht in de huidige wereld van versnelde verandering.

Tot de negen boeken van zijn hand behoren onder meer: Transformation Desktop Guide, Transformational Leadership, Transformation Fieldbook, Leading Peak Performance, Surfing Tsunamis en onlangs nog The Trust Jogger.

Na een zakelijke loopbaan als senior leader bij Procter & Gamble werd hij Executive Director van The Performance Center, een multi-universitaire organisatie die aan actieonderzoek doet. Op dit moment is hij CEO en medeoprichter van Transformation Systems International, LLC. Hij is voormalig voorzitter en fellow van de American Society for Quality.

Locatie

BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM)
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

Je kunt gratis en zonder code aanmelden op het draadloos internet van BluePoint Antwerpen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

  • Trein: station Berchem of Antwerpen Centraal
  • Bus 90, 91 en 92 (opstaphalte Berchem Station, afstaphalte Berchem Roderveldlaan)
  • Tram 7 & 15: halte Jan Moorkens of Pulhof

Bereikbaarheid met de wagen en parkeren

Hoewel je ondergronds (betalend) kunt parkeren bij BluePoint, voor de deur en in de omliggende straten, kan parking schaars zijn. Daarom raden wij je aan om te carpoolen met collega's of het openbaar vervoer te nemen. Kom je toch met de auto, dan neem je op de Antwerpse Ring afrit 5 (Berchem).

Deelnameprijs

  • € 300 voor VCK-Kwinta leden
  • € 500 voor niet-leden

Geniet van de bundelkorting voor niet-leden: neem je ook deel aan het VCK congres op 29 november, dan geniet je van een bundelkorting. Je betaalt  € 800 (in plaats van € 1.000) voor je deelname aan deze masterclass en het congres.

Datum: 
28/11/2018 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via