Meten en documenteren van de effectiviteit van een training/opleiding (ledenactiviteit)

25 januari 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Hoe effectief zijn trainingen/opleidingen?

Trainingen en opleidingen vormen vaak de sleutel tot het opleiden van collega's om kennis en opportuniteiten binnen je organisatie te verhogen. Maar wat zijn de randvoorwaarden voor een goede opleiding? Hoe weet je dat ze vruchten afwerpen? Hoe kan je dit meten? Deze vragen en nog veel meer komt aan bod tijdens deze meeting. Heb je zelf vragen hieromtrend? Neem ze dan zeker mee naar deze Task Force meeting.

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
25/01/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via