Quality Gates in de organisatie (ledenactiviteit)

14 juni 2022
13:00 tot 17:00
VCK - online

De sleutel tot geslaagde projecten?

Quality Gates zijn mijlpalen binnen je project die je zekerheid bieden naar de volgende fase toe. Maar wie maakt reeds gebruikt van deze QG's? Zijn ze effectief? Hoe pas je ze toe? Waar zijn ze afhankelijk van? Ben jij reeds bezig met Quality Gates of heb je hier vragen rond? Neem dan je inzichten en uitdagingen mee naar deze ledenmeeting om goed te kunnen starten.

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
14/06/2022 - 13:00 tot 17:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via