QUALITY SESSIE: Innovatie en Cultuur bij Borginsole (op locatie)

19 oktober 2021
16:30 tot 19:00
BORGinsole - Productielabo Podologische Zolen, Rotselaar
BORGINSOLE

NETWERKEN ROND EXCELLENTIE

Sinds februari vorig jaar werden de fysieke netwerkevenementen volledig stilgezet. Sindsdien is het VCK op zoek gegaan naar digitale oplossingen om haar netwerk bijeen te brengen in tijden van crisis. Hoewel deze pandemie op moment van schrijven nog niet geweken is, kunnen we vooruitblikken naar een wereld waar we elkaar terug kunnen en mogen treffen op een manier die we gewoon zijn! Daarom nodigen we onze leden uit op deze eerste real-life Quality Talk! Gratienne Sioncke, winnaar van de Business Excellence Award 2020, en haar team bij Borginsole ontvangen het netwerk voor een bedrijfsbezoek van deze unieke organisatie. Door innovatie en een fantastische kwaliteitscultuur, die ze doortrekken van hun eigen medewerkers tot hun klanten, bereiken ze schitterende resultaten. 

BORGINSOLE 

Beter wandelen, lopen en sporten? Dat start bij het vermijden van overbelastingsletsels van de enkel, knie, heup, rug of zelfs van de nek. BORGinsole hightech podologische functionele zolen houden het lichaam in balans en geven aangepaste sturing. Ze worden op maat gemaakt na een doorgedreven voetanalyse en check-up van je hele bewegingssysteem. Vanuit een 3D scan ontwerpt uw podoloog unieke intelligente inlegzolen die u helpen succesvoller door het leven te stappen. Ideaal voor sporters, jonge kinderen en mensen met voetproblemen. 

BORGinsole werd opgericht in 2007. Oprichters Paul Borgions en Gratienne Sioncke achtten de tijd rijp om hun ondernemersdroom een nieuwe boost te geven. De gedrevenheid waarmee Paul als Master of Science in Podiatry al jaren timmerde aan de weg om een product te ontwikkelen dat mensen zou helpen hun bewegingspatroon te optimaliseren, leidde tot de ontwikkeling van de gepatenteerde BORG”insole”.

Doorgedreven research, innovatieve projecten, IWT dossiers en universitaire samenwerkingen hebben er toe bijgedragen dat een eigen combi afdruk en scansysteem werd ontwikkeld. Om van de geprotocolleerde 3D voetscan een BORGinsole te ontwerpen werd een wereldwijd unieke software gecreëerd: de BORGinsole 3D Sole APP.

Praktisch

We spreken af op dinsdag 19 oktober 2021 om 16.30 u bij Borginsole voor een rondleiding van de fabriek en een introductie rond Borginsole en de waarde die gehecht wordt aan kwaliteit op elk domein van deze organisatie.

16.30: Verwelkoming

17:00: Welkomstwoord en korte presentatie

17:30: Bedrijfsbezoek van Borginsole

18.15: Receptie

19.00: Einde 

Het BORGinsole productielabo bevindt zich op nummer 118 in de Torenstraat, 3110 Rotselaar. Er is een ruime parking voorzien recht tegenover het productielabo: Sportcomplex “Sportoase” Ter Heide Rotselaar. De site is eveneens gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (bushalte De Toren via lijn 335) en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Schrijf je alvast in. Meer info volgt binnenkort! 

Maatregelen: 
Vanaf 1 september is het toegelaten om tijdens evenementen binnen tot 200 personen geen mondmasker te dragen (onder voorbehoud van wijzigingen tegen 19 oktober). Maatregelen van de organisatie moeten ten allen tijde nageleefd worden. Wij advizeren deelnemers die tot een hoge risicodoelgroep behoren, mondmaskers te dragen en voldoende afstand te houden tijdens dit evenement. Uw gezondheid heeft ten allen tijde prioriteit tijdens onze evenementen, wij willen daarom elke vorm van ongemak of gezondheidsrisico vermijden.

Datum: 
19/10/2021 - 16:30 tot 19:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via