Quality Talk: Circulaire Economie & Kwaliteit (EN)

16 september 2021
16:00 tot 17:30
VCK - zoom

Circulaire Economie

In juni gingen we in op duurzaamheid , waarbij onder andere de SDG's van de VN werden besproken. In september trekken we de lijn door door te focussen op Circulaire Economie. Een circulaire economie draagt niet enkel bij tot het klimaat, het kan ook leiden tot een duurzamere economie, klimaat en samenleving. Jani Tärvinen pleit tijdens deze webinar niet enkel voor duurzaamheid, maar gaat ook in op hoe CE kan bijdragen tot een winstgevende toekomst. Hij doet dit aan de hand van enkele sterke voorbeelden en good practices. Een Quality Talk die een ware must is voor iedereen die werkt aan Circiulaire Economie binnen zijn/haar organisatie of op zoek is naar sterke voorbeelden ter inspiratie van nieuwe verbeterprojecten. 

Tani Järvinen

Tani is a long term leadership and change-management specialist with special skills in circular economy, sustainability and quality. 

Tani manages organizations toward success by leading people to achieve extraordinary results. Experienced in top management, leadership, international relations, PR and consulting. Also certified EFQM assessor and EFQM assessor trainer, certified Lean Six-Sigma Green Belt and trained Black Belt. Lately, Tani has been heavily involved with the Circular Economy for organisations participating in ISO TC 323 Circular Economy standardization work. Also in the field of CE working together with SITRA(Finnish Innovation Fund).

Tani is also an ex-UN officer from peacekeeping missions.
"Achievements speak louder than words" is one of his favourite sayings. Tani has an MBA from International Business from London and MA from York St. John University in Leading Innovation and Change.

Quality Talks

Met de Quality Talks leggen we meer focus op interactie en nabeschouwing. Zo heb je een extra reden tot het bijwonen van deze events. Het is namelijk de ideale manier om ideëen met elkaar uit te wisselen rond de topic van deze talks, als afwijken van het onderwerp en nieuw inzichten te verwerven. We willen ook één op één interactie tussen deelnemers en sprekers. Zo lokken we een dialoog uit en gaat de conversatie verder dan de presentatie en een korte Q&A. Bij deze ben je alvast uitgenodigd om deel te nemen aan de conversatie en nieuwe mensen te ontmoeten in het kader van kwaliteit. Schrijf je hieronder in. 

Praktisch

Leden van het VCK schrijven zich gratis in op dit event via onderstaande link. Het event duurt 1.5u waarbij er ongeveer 1u presentatie wordt voorzien met Q&A. 
Geen lid? Dan kan je éénmalig proeven van dit uitzonderlijke event waarbij we kennis en netwerken dichter bij elkaar brengen. Daarna ben je van harte uitgenodigd om ons volledige aanbod te ontdekken en een lidmaatschap te overwegen.

Datum: 
16/09/2021 - 16:00 tot 17:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via