Quality Talk: De meerwaarde van interne audits in de organisatie

07 oktober 2021
16:00 tot 17:30
VCK - zoom

Interne Audits

Gedurende de crisis van de voorbije maanden werd duidelijk dat men met heel wat vragen zat over audits in de organisatie. Kan het uitgesteld worden? Is het legaal om deze digitaal uit te voeren? Hoe zit het met externe audits, als niemand binnen mag? Tijdens deze audit gaan we dieper in op het belang van een interne audit, hoe deze een meerwaarde kan betekenen voor de organisatie en hoe je continuous improvement kan teweeg brengen.

Els Rutsaert

Els Rutsaert is sinds 2019 de Corporate QA Director bij Lotus Bakeries. Ze heeft bijna 20 jaar ervaring met kwaliteit in de voedingssector. Ze startte haar carrière bij Imperial foods, waar ze verschillende management posities invulde. Sinds 2015 ontfermt ze zich over de kwaliteit van Lotus Bakeries. 

Quality Talks

Met de Quality Talks leggen we meer focus op interactie en nabeschouwing. Zo heb je een extra reden tot het bijwonen van deze events. Het is namelijk de ideale manier om ideëen met elkaar uit te wisselen rond de topic van deze talks, als afwijken van het onderwerp en nieuw inzichten te verwerven. We willen ook één op één interactie tussen deelnemers en sprekers. Zo lokken we een dialoog uit en gaat de conversatie verder dan de presentatie en een korte Q&A. Bij deze ben je alvast uitgenodigd om deel te nemen aan de conversatie en nieuwe mensen te ontmoeten in het kader van kwaliteit. Schrijf je hieronder in. 

Praktisch

Leden van het VCK schrijven zich gratis in op dit event via onderstaande link. Het event duurt 1.5u waarbij er ongeveer 1u presentatie wordt voorzien met Q&A. 
Geen lid? Dan kan je éénmalig proeven van dit uitzonderlijke event waarbij we kennis en netwerken dichter bij elkaar brengen. Daarna ben je van harte uitgenodigd om ons volledige aanbod te ontdekken en een lidmaatschap te overwegen.

Datum: 
07/10/2021 - 16:00 tot 09/10/2021 - 17:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via