Save the date: VCK Quality Day 2020

19 november 2020
(Hele dag)
VCK

Op donderdag 19 november 2020 vindt onze Quality Day plaats. Een volledige dag in teken en toegewijd aan kwaliteit. Dit jaar willen we ons ook richten naar ondernemers en bedrijfsleiders om hun kwaliteitsbeleid een aanpak met het netwerk te delen. 

Op het programma

In 2020 veranderen we het programma van ons congres dat nu onder de noemer 'Quality Day' valt. Deze dag is nog steeds bedoeld om te inspireren, te leren, te netwerken en veel meer. Maar voor het eerst gaan we voor meer interessante momenten met super-sessies. Deze korte sessies van 15 minuten vatten de essentie samen en gaan tot de kern van het thema. Je kan je als expert of bedrijfsleider inschrijven om deze supers te presenteren. Vul hier het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ook dit jaar wordt onze Business Excellence Award uitgereikt waarbij organisaties kunnen uitblinken door een overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten aan te tonen. De voorziiters van de jury van 2020 bestaat dit jaar uit Katrien Cardoen van Ontex en Bart Ceulemans van Continental Automotive Benelux. Je komt er hier alles over te weten.

Wij hopen van harte op jullie talrijke aanwezigheid tijdens onze eerst Quality Day!

 Zet 19/11/2020 met stip in je agenda.

Quality Day Super Sessies


Quality Day Super-Sessies

Tijdens de Quality Day 2020, kunnen onze leden, bedrijfsleiders, ambassadeurs en consultants korte sessies van 15 minuten presenteren aan de deelnemers van de Quality Day. De bedoeling van deze super-sessies is om tot de essentie te gaan. Zo kan iedereen zeer doelgericht informatie verkrijgen rond verschillende thema's. Eveneens kunnen we heel wat extra sprekers aan het woord laten en van de Quality Day een inspirerende, waardevolle dag maken.
 

Stuur ons je voorstel en je gegevens door en wie weet presenteer jij je eigen sessie tijdens de Quality Day! 


Stel je eigen sessie voor >>

Datum: 
19/11/2020 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via