Save the date: VCK Quality Day 2020

19 november 2020
(Hele dag)
VCK

Op donderdag 19 november 2020 vindt onze Quality Day plaats en dit jaar gaan we voor het eerst 100% digitaal!

Of je nu thuis of op het kantoor zit, tijdens deze periode vol uitdagingen zorgen we ervoor dat je niets hoeft te missen van hét evenement van het jaar. Deze dag staat volledig in teken en toegewijd aan kwaliteit, het programma wordt binnenkort gedeeld via deze webiste. Ook willen we ons tijdens deze editie richten naar ondernemers en bedrijfsleiders om hun kwaliteitsbeleid een aanpak met het netwerk te delen. 

VCK Quality Day 2020

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze digitale VCK Quality Day staat kwaliteit centraal in elke onderdeel:

• We gaan van start met een fascinerende keynote "True leadership in the world of quality" door Stephen Hacker (leadership and organizational performance expert uit Oregon, USA). Waarbij we focussen op het creëren van impact in je organisatie vanuit een kwaliteitsperspectief. 

• Doorlopend kan je genieten van talloze inspirerende super-sessies door kwaliteitsexperten over o.a. digitalisering, kwaliteitsprogramma's, trends, quality 4.0 en nog zoveel meer

• Tijdens digitale ronde tafels kan er in discussie gegaan worden over verschillende thema's, zo verwerf je nieuwe inzichten en kom je in contact met collega's uit verschillende sectoren.

•Je kan je aansluiten bij netwerkmomenten waarbij je in contact komt met professionelen van over heel Vlaanderen die gedreven door kwaliteit het morgen beter willen doen dan vandaag.

• We reiken de VCK Business Excellence Award 2020 uit aan de persoon die zich heeft onderscheiden met een inspirerend kwaliteitsproject.

• En nog zoveel meer... We houden je op de hoogte van het programma over de komende weken en maanden.

Ondanks heel wat wijzigingen is deze dag is nog steeds bedoeld om te inspireren, te leren, te netwerken en veel meer. Maar voor het eerst gaan we voor korte, interessante momenten dankzij onze nieuwe super-sessies. Deze korte sessies van 15 minuten vatten de essentie samen en gaan tot de kern van het thema. Je kan je als expert of bedrijfsleider inschrijven om deze supers te presenteren. Vul hier het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ook dit jaar wordt onze Business Excellence Award uitgereikt waarbij organisaties kunnen uitblinken door een overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten aan te tonen. De voorziiters van de jury van 2020 bestaat dit jaar uit Katrien Cardoen van Ontex en Bart Ceulemans van Continental Automotive Benelux. Je komt er hier alles over te weten.

Wij hopen van harte op jullie talrijke aanwezigheid tijdens onze eerste digitale Quality Day!

 Zet 19/11/2020 met stip in je agenda.

Quality Day Super Sessies


Quality Day Super-Sessies

Tijdens de Quality Day 2020, kunnen onze leden, bedrijfsleiders, ambassadeurs en consultants korte sessies van 15 minuten presenteren aan de deelnemers van de Quality Day. De bedoeling van deze super-sessies is om tot de essentie te gaan. Zo kan iedereen zeer doelgericht inzichten verkrijgen rond verschillende thema's. 
 

Stuur ons je voorstel en je gegevens door en wie weet presenteer jij je eigen sessie tijdens de Quality Day! 


Stel je eigen sessie voor >>

Datum: 
19/11/2020 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda

Delen via