SDG’s: (deel 1) Betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie verzekeren (ledenactiviteit)

08 maart 2022
13:00 tot 14:00

Bespreking van SDG's - hoe pas je ze toe in je organisatie

In 2015 werden de Parijs akkoorden getekend om de opwarming van de planeet af te remmen en fossiele brandstoffen te beëindigen. Datzelfde jaar werden 17 sustainable development goals opgesteld door de Verenigde Naties om welvaart, duurzaamheid en vooruitgang te verbeteren tegen 2030.  Tijdens onze Duurzaamheid Task Force meetings gaan we dieper in op deze 17 SDG's en hun impact op de organisatie. Tijdens deze meeting gaan we dieper in op duurzame energie. Meer info over de SDG's vind je hier: https://sdgs.un.org/goals

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
08/03/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via