*AFGELAST* Sessie: Kwaliteit door in te zetten op eigen mensen - Carine Vaeremans (Profacts)

17 maart 2020
16:00 tot 18:00
De Punt, Gentbrugge
VCK

* Omwille van het Corona virus, zal deze sessie plaatsvinden op een latere datum *

Dat ook onze kmo's sterk zijn in kwaliteit, bewijst de case van Profacts, dat in 2019 de Kwinta Business Excellence Award won.

Op het programma

Carine Vaeremans van Profacts won in 2019 de Business Excellence Award van het Vlaams Centrum voor Kwaliteit (VCK) omdat het zich als Vlaamse kmo onderscheidt met zijn strategie voor organisatietransformatie.

Carine Vaeremans toont als ondernemer en CEO van Profacts duidelijk aan wat de impact van een goed kwaliteitsbeleid kan zijn : “We hebben een strategie uitgestippeld, een gezond HR-beleid gecreëerd met een goede work-life balance en processen uitgewerkt. Maar we hebben vooral gekeken waar we relevantie en toegevoegde waarde kunnen creëren voor onze klanten."

Tijdens deze sessie zal Carine Vaeremans haar goede praktijk uit de doeken doen.

Praktische info

De sessie vindt plaats op dinsdag 17 maart 2020.

15u30 Ontvangst
16u00 Start van de VCK-sessie door Carine Vaeremans, CEO van Profacts
18u00 Netwerkdrink

Locatie

De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

De Punt is vlot bereikbaar met de trein (station Gentbrugge), fiets en openbaar vervoer.

Parking

De Punt heeft een parking voor een 25-tal auto’s. Indien deze vol is, kan je op straat te parkeren. Dagtickets kosten € 3 (groene zone) en kunnen eenvoudig op voorhand worden aangevraagd aan de hand van de app YellowBrick. Betalen via de parkeerautomaat kan natuurlijk ook.

Inschrijven

Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in (tot 3 personen per organisatie). Ben je geen lid en heb je toch interesse? Neem dan contact op met an [dot] kint [at] vck [dot] be (An Kint).

Datum: 
17/03/2020 - 16:00 tot 18:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via