Stakeholderanalyse, hoe begin je eraan? (ledenactiviteit)

17 mei 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

Stakeholderanalyse

Heb jij een goed overzicht van alle belanghebbenden en hun behoeften verbonden aan je organisatie? Zo ja, hoe ga jij te werk? Indien niet, wat zijn dan de problemen waar je mee kampt? Hoe kan een stakeholderanalyse je vooruit helpen en hoe kan je met iedereen rekening houden? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens deze ledenmeeting. Breng je eigen vragen rond stakeholderanalyses om goed te kunnen starten. 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
17/05/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via