Start Excellence team Oost-Vlaanderen: productiebedrijven met internationale scope - volzet

07 juni 2019
09:00 tot 11:00
Niko Group, Sint-Niklaas
VCK

Start van het Excellence team "productiebedrijven met internationale scope" bij Niko (Sint-Niklaas). Tijdens de eerste samenkomst maak je kennis met elkaar, leg je de aanpak vast en plan je de samenkomsten en locaties voor de rest van het jaar.

Over de excellence teams

De excellence teams zijn een nieuwe dienst voor organisaties die lid zijn van het VCK.

Wat is het? Het VCK brengt in excellence teams gelijke profielen van kwaliteitsmanagers samen rond de tafel met collega's uit soortgelijke organisaties. Zo is er bijvoorbeeld een excellence team voor productiebedrijven met een internationale scope, een excellence team dienstverlenende organisaties en een excellence team overheid.

Wat is de bedoeling? Ervaringsuitwisseling faciliteren tussen quality managers die in hetzelfde soort organisaties aan de slag zijn.

Wanneer vindt het plaats? Een excellence team komt vier keer per jaar samen.

Voor wie? De Excellence teams mikken op Quality Managers die het helikopterperspectief hebben op kwaliteit, kwaliteit zien als business excellence en waarbij certificatie een randvoorwaarde is en geen doel. Enkel voor leden van het VCK.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je zelf deelnemen of denk je aan collega's die hier graag zouden aan deelnemen? an [dot] kint [at] vck [dot] be (Stuur dan een bericht naar An Kint,) ook als je er op deze datum niet kunt bij zijn, maar wel interesse hebt om deel te nemen aan een Excellence Team.

Praktisch

  • Start Excellence team "productiebedrijven met internationale scope"
  • Niko Group, Industriepark-west 40, 9100 Sint-Niklaas
  • Vrijdag 7 juni 2019 van 9u00-11u00
Datum: 
07/06/2019 - 09:00 tot 11:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via