Start Excellence team productiebedrijven Limburg

10 september 2019
09:00
Visko Teepak, Lommel
VCK

Start van het Excellence team "productiebedrijven Limburg" bij Visko Teepak. Tijdens de eerste samenkomst maak je kennis met elkaar, leg je de aanpak vast en plan je de samenkomsten en locaties voor de rest van het jaar.

Over de excellence teams

De excellence teams zijn een nieuwe dienst voor organisaties die lid zijn van het VCK.

Wat is het? Het VCK brengt in excellence teams gelijke profielen van kwaliteitsmanagers samen rond de tafel met collega's uit soortgelijke organisaties. Zo is er bijvoorbeeld een excellence team voor productiebedrijven met een internationale scope, een excellence team dienstverlenende organisaties en een excellence team overheid.

Wat is de bedoeling? Ervaringsuitwisseling faciliteren tussen quality managers die in hetzelfde soort organisaties aan de slag zijn.

Wanneer vindt het plaats? Een excellence team komt vier keer per jaar samen.

Voor wie? De Excellence teams mikken op Quality Managers die het helikopterperspectief hebben op kwaliteit, kwaliteit zien als business excellence en waarbij certificatie een randvoorwaarde is en geen doel. Enkel voor leden van het VCK.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je zelf deelnemen of denk je aan collega's die hier graag zouden aan deelnemen? an [dot] kint [at] vck [dot] be (Stuur dan een bericht naar An Kint,) ook als je er op deze datum niet kunt bij zijn, maar wel interesse hebt om deel te nemen aan een Excellence Team.

Praktisch

  • Start Excellence team "productiebedrijven Limburg"
  • Visko Teepak, Maatheide 81, 3920 Lommel
  • Dinsdag 10 september 2019 van 9u00-11u00
Datum: 
10/09/2019 - 09:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via