Taskforce Duurzaamheid: De directe en indirecte scopes (1-2-3) van CO2 uitstoot

11 oktober 2022
13:00 tot 14:00
VCK - online

TF Duurzaamheid

Hoe ben jij betrokken bij het duurzaamheidbeleid in je organisatie? Hoe past kwaliteit binnen dit plaatje? Tijdens deze Task Forces gaan we op zoek naar praktische toepassingen en toekomstperspectieven rond het invullen van kwaliteitsmanagement en hoe kwaliteit kan bijdragen aan een duurzame toekomst. 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting.
Bij praktische vragen, gelieve een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Datum: 
11/10/2022 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via