VCK Bedrijfsbezoek aan Bekaert (ledenactiviteit)

19 mei 2022
16:30 tot 19:00
Bekaert, Zwevegem

Een blik achter de schermen van het netwerk !

Vorig jaar konden we tussen de verschillende golven door op bezoek bij BORGinsole met gastvrouw Gratiënne Sioncke, VCK Business Excellence Award winnaar van 2020. Het werd een zeer aangenaam bedrijfsbezoek van een schitterende KMO die kwaliteit ademt doorheen de volledige organisatie. Nu, enkele maanden later, kunnen we onze leden opnieuw een fantastisch bedrijfsbezoek aanbieden! We zijn uitgenodigd door de VCK Business Excellence Award winnaar van vorig jaar, SIlvie Coutuer. Silvie is Global QMS en QA Manager bij Bekaert waar we op donderdag 19 mei te gast zijn voor  een blik achter de schermen van de Bekaert Fiber Technology Composites

We spreken af op donderdag 19 mei 2022 om 16.30 u aan de 'Bekaert Fiber Technology Composites (BFTC)' voor een introductie door Silvie Coutuer en haar collega's, waarna een korte rondleiding volgt doorheen de gebouwen van Bekaert, afsluiten doen we met een drankje in het hoofdkantoor van Bekaert. 
Mis dit unieke bezoek aan één van de grootste organisaties van België niet en schrijf je alvast in via de inschrijvingslink !

Let op! 

  • Deelnemers zijn beperkt tot maximum 30 personen (volzet=volzet), wees er dus zeker op tijd bij met je inschrijving!
  • Inschrijven kan tot 16 mei 2022 - daarna dient het aantal doorgegeven te worden.
  • Gelieve je ten alle tijden te houden aan de geldende maatregelen opgelegd door Bekaert en onze overheid om ieders veiligheid, gezondheid en humeur te vrijwaren.

Verloop:

16.30: Verwelkoming (BFTC, Stokerijstraat te Zwevegem)

17:00: Welkomstwoord en korte presentatie

17:30: Bedrijfsbezoek aan Bekaert

18.15: Receptie (Hoofdkantoor Bekaert, Bekaertstraat te Zwevegem, 1km verderop)

19.00: Einde 

Bekaert Fiber Technology Composites bevindt zich in de: 
Stokerijstraat, 8550 Zwevegem
(routebeschrijving)

Voor de receptie achteraf treffen we elkaar in het hoofdgebouw:
Bekaertstraat 2, 8550 Zwevegem
(routebeschrijving)

De site is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Het is mogelijk om de Stokerijstraat te bereiken met:
de bus: BUS 91 vanuit Kortijk: Halte Zwevegem Kerk (1,4 km van de bestemming) - let op, er rijden slechts enkele bussen per dag
(gelieve contact op te nemen met thomas [dot] sear [at] vck [dot] be bij moeilijkheden rond bereikbaarheid)

Vanuit Bekaert:

  • Voor het bezoek van de site dienen er veiligheidsschoenen en -brillen gedragen te worden. Deze worden voorzien door Bekaert. Indien je hier zelf over beschikt, gelieve op voorhand een seintje te geven. 
  • Bij inschrijving wordt gevraagd een visitor's declaration en agreement te ondertekenen. Deze worden op voorhand  doorgegeven aan de deelnemers. Niet aangekregen? Dan vragen we je deze bij aankomst toch nog te ondertekenen.
  • Gelieve binnen het Bekaert Fiber Technology Centre (BFTC) geen foto's of opnames te maken. Buiten het BFTC en in het hoofdkantoor is dit wel toegelaten. 

Vanuit VCK:

  • Ingeschreven, maar toch twijfels bij je eigen gezondheid? Blijft dan aub thuis uit voorzorg voor jezelf en anderen. 
  • Het VCK blijft de maatregelen rond COVID-19 nauwgezet in de gaten houden. Indien er tegen deze datum wijzigingen zouden gebeuren vragen we je hiermee rekening te houden. De gezondheid van onze leden is onze eerste prioriteit tijdens fysieke evenementen. 

Bekaert is een multinationale Belgische onderneming gespecialiseerd in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Deze organisatie heeft wereldwijd 45 vestigingen met meer dan 27.000 werknemers en produceert per jaar zo'n 3 miljoen ton walsdraad. 

'Better together'

Deze slagzin vormt de filosofie achter Bekaert en haar business partners, maar is ook duidelijk terug te vinden in het Total Quality Management verhaal van Silvie. Met haar verbetertraject won ze vorig jaar De VCK Business Excellence Award - een traject dat focust op het betrekken van top level management en het opvolgen van de kwaliteit en de verbeterprocessen wereldwijd.

Datum: 
19/05/2022 - 16:30 tot 19:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via