VCK Bedrijfsbezoek aan A-kwadraat

13 september 2022
14:30 tot 18:00
A-kwadraat, Turnhout
A-kwadraat

Een blik achter de schermen van het netwerk !

In september zijn we te gast bij het maatwerkbedrijf A-kwadraat. Vorig jaar werd A-kwadraat de eerste organisatie die een 4 sterren certificatie volgens het vernieuwde EFQM model mocht ontvangen. Zo kunnen zich meten aan organisaties als BMW, Siemens, Tetra Pak en Bosch. Geen kleine verwezenlijking en een fantastische indicator voor hun streven naar verbetering. Op dinsdag 13 september worden we er uitgenodigd voor een blik achter de schermen bij dit maatwerkbedrijf. 

Programma & Praktische info

We spreken af vanaf 14.30u in de Tieblokkenlaan 4A te Turnhout (A-kwadraat 3) voor een korte introductie van dit maatwerkbedrijf en voor een korte rondleiding doorheen de productiesite. Let op, door werkzaamheden in de omgeving is de site moeilijker bereikbaar. Je kan je route inplannen via deze link.

14.30u aankomst en verwelkoming

15.00u start en introductie van A-kwadraat

15.30u rondleiding in productie

16.00u Kwaliteit, EFQM en QMA processen bij A-Kwadraat

17.00u Receptie

18.00u Einde

De site is niet bereikbaar met openbaar vervoer. Wil je dit bedrijfsbezoek bijwonen, maar heb je moeilijkheden om er te geraken, neem dan contact op met thomas [dot] sear [at] vck [dot] be

MAATREGELEN:

• Gelieve thuis te blijven indien je je niet goed voelt. Het welzijn van onze leden is onze hoogste prioriteit bij fysieke aangelegenheden. 

• Gelieve voor dit bezoek gesloten schoenen te dragen. Dit is een basisvoorwaarde om de productie te bezoeken. 

• Juwelen (ringen, horloges, halskettingen, piercings...) zijn niet toegelaten op de werkvloer.

• Wij proberen ons steeds te houden aan de maatregelen die door de overheid worden opgelegd. Indien er nieuwe veiligheidsmaatregelen worden ingevoerd, zullen we je vragen hiermee rekening te houden. Je bent vrij om een mondmasker te dragen indien deze voorzorgmaatregel je bezoek comfortabeler maakt.

Over A-kwadraat

A-kwadraat is een maatwerkbedrijf dat werk biedt aan meer dan 500 personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij leggen ze de nadruk op hun mogelijkheden en capaciteiten. Die nadruk op het positieve vertaalt zich ook naar een oplossingsgerichte houding bij alles wat ze doen. Kwaliteit, veiligheid en snelheid staan bij A-kwadraat centraal. 

De missie, zeg maar de bestaansreden van A-kwadraat, luidt:

A-kwadraat geeft werk aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We stimuleren onze medewerkers tot opstromen en besteden bijzondere aandacht aan permanente opleiding en vorming.

De visie van A-kwadraat zegt:

A-kwadraat wil een inclusieve organisatie zijn die op een duurzame en innovatieve manier onderneemt.

Datum: 
13/09/2022 - 14:30 tot 18:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via