VCK Quality Talk - Een Quality Community door samenwerking & innovatie

11 februari 2021
16:00 tot 17:30
VCK - online

Business Excellence: toekomstgericht en inclusief

Gratienne Sioncke en haar team bij Borginsole wonnen in 2020 de VCK Business Excellence Award. Een erkenning die ze binnnenhaalde met een schitterend kwaliteitsverhaal dat focust op een zeer hecht ecosysteem. Innovatieve oplossingen en geïntegreerde oplossingen en opleidingen zorgen voor dit geheel, waarbij Borginsole in direct contact staat met leveranciers zowel als klanten en eindconsument. Een organisatie die kwaliteit uitademt in haar volledige werking.

Een Quality Community rond 3D inlegzolen

Met deze inkijk op de Business Excellence case krijg je een beeld van 3 onderwerpen: 

1. De focus op de eindgebruiker en de vereisten van de klant met het podologisch centrum van Borginsole

2. Een duidelijke uiteenzetting over hoe innovatie de kwaliteit van deze organisatie ten goede komt op vlak van soft- en hardware

3. Het opleiden van de directe klanten en partners - evidence-based groeien dankzij het trainingscentrum waarbij Borginsole podologen opleidt tot biomechanische experten

Quality Talks

Na de webinars van vorig jaar vliegen we er in 2021 op een andere manier tegenaan! Dit keer leggen we meer focus op interactie en nabeschouwing. Zo heb je een extra reden tot het bijwonen van deze events. Het is namelijk de ideale manier om ideëen met elkaar uit te wisselen rond de topic van deze talks, als afwijken van het onderwerp en nieuw inzichten te verwerven. We willen ook één op één interactie tussen deelnemers en sprekers. Zo lokken we een dialoog uit en gaat de conversatie verder dan de presentatie en een korte Q&A. Bij deze ben je alvast uitgenodigd om deel te nemen aan de conversatie en nieuwe mensen te ontmoeten in het kader van kwaliteit. Schrijf je hieronder in. 

Praktisch

Leden van het VCK schrijven zich gratis in op dit event via onderstaande link. Het event duurt 1.5u waarbij er 45 minuten tot 1u presentatie wordt voorzien en 30 tot 45 minuten aan dialoog.
Geen lid? Dan kan je éénmalig proeven van dit uitzonderlijke event waarbij we kennis en netwerken dichter bij elkaar brengen. Daarna ben je van harte uitgenodigd om ons volledige aanbod te ontdekken en een lidmaatschap te overwegen.

 

Datum: 
11/02/2021 - 16:00 tot 17:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via