VCK Quality Talk: Smart omgaan met organisatiekwaliteit

17 februari 2022
16:00 tot 17:30
VCK - zoom

Resultaten en meerwaarde van organisatieverbetering

Als Global Quality Assurance Manager bij Bekaert heeft Silvie Coutuer haar handen vol met goede Quality systemen te implementeren doorheen haar organisatie. Haar onbetwistbare passie draagt bij in haar ondernemingen om verbeteringen doorheen Bekaert door te duwen en te monitoren op wereldwijd vlak. Daarenboven zijn aantoonbare resultaten en het overtuigen van het management twee grote prioriteiten in hoe Silvie organisatiekwaliteit aanpakt. Vorig jaar won ze de VCK Business Excellence Award, dit jaar krijgen we te horen waarom haar case zo'n schitterende bron van inspiratie is voor elke manager van kwaliteit. 

Silvie Coutuer

Startte zo'n 10 jaar geleden als Quality System Engineer bij Bekaert. Vandaag is ze hoofd van de 'Central Quality Assurance and Supplier Quality' departementen bij Bekaert waarbij ze 16 rapporten beheert, waaronder 7 'Regional Quality Responsibles'. Ze leidt haar eigen team van kwaliteitsexperten, en ontwikkelt en stuurt wereldwijde managementprocessen rond compliance van de Bekaert groep. 

VCK Quality Talks

Deze Quality Talks vormen de ideale manier om dieper in te gaan op actuele en relevante onderwerpen die de kwaliteit van organisaties, direct of indirect, beïnvloeden. Ervaren experten uit het bredere netwerk van het VCK duiken dieper in op deze onderwerpen met behulp van voorbeelden uit de praktijk of vanuit hun ervaringen. Ze bieden eveneens de gelegenheid om zelf je vragen voor te leggen aan het netwerk en aan ervaringsdeskundige sprekers. Een aanrader voor iedereen uit het VCK netwerk!

Praktisch

Leden van het VCK schrijven zich gratis in op dit event via onderstaande link. Het event duurt 1.5u waarbij er aan het einde tot 30 minuten aan interactie wordt voorzien. 
Geen lid? Dan kan je éénmalig proeven van dit uitzonderlijke event waarbij we kennis en netwerken dichter bij elkaar brengen. Daarna ben je van harte uitgenodigd om ons volledige aanbod te ontdekken en een lidmaatschap te overwegen.

Datum: 
17/02/2022 - 16:00 tot 17:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via