VCK Task Force Compliancy (ledenactiviteit)

23 november 2020
13:00 tot 14:00
VCK - online

Compliancy: waar begint het en waar eindigt het?

Tijdens deze eerste Task Force gaan we op zoek naar de grenzen van compliancy in tijden van crisis. Hoe kan je pragmatisch omgaan met compliancy en hoe weet je wanneer je tegen de wet ingaat? We gaan op zoek naar de juiste bronnen en informatie om zeker te zijn dat je compliant blijft in tijden van crisis en risiscomanagement.

Task Force?

De VCK Task Forces zijn opgericht voor onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt na het invullen van een kort inschrijvingsformulier een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

 

Datum: 
23/11/2020 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via