VCK Task Force Covid 19 (ledenactiviteit)

24 november 2020
13:00 tot 14:00
VCK - online

Hoe groot is de afstand van thuiswerken werkelijk?

Tijdens deze Task Force gaan we op zoek naar de bereikbaarheid van medewerkers bij het thuiswerken. Hoe kan je kwalitatief thuis werken en hoe hou je bereikbaarheid haalbaar? We zoeken naar best practices en ervaringen die werken.

Task Force?

De VCK Task Forces zijn opgericht voor onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt na het invullen van een kort inschrijvingsformulier een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
24/11/2020 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via