VCK Task Force Covid-19 (ledenactiviteit)

23 maart 2021
13:00 tot 14:00
VCK

Kwaliteitscultuur in je organisatie ondersteunen

Na een klein jaar van telewerken en maatregelen zijn organisaties en onze manier van werken voor goed veranderd. Welke veranderingen heb je waargenomen? Wat werkt er, wat niet? Is je bedrijfscultuur aangetast? Heb je stappen kunnen ondernemen om de cultuur van je organisatie te borgen?

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht voor onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in via de ledenzone, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
23/03/2021 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via