VCK Task Force Digitalisatie (ledenactiviteit)

13 december 2021
13:00 tot 14:00
VCK - online

TF Digitalisatie

Hoe ga jij om met digitale oplossingen in je organisatie? Waar zie je verbeteringen en wat kan beter? Hoe ga je hier kwalitatief mee om? Tijdens deze Task Forces gaan we op zoek naar praktische toepassingen en inzichten rond digitalisatie binnen onze ledenorganisaties. Heb je voorstellen voor de inhoud van deze Task Force?

Laat hier je themavoorstellen achter 

Task Forces

De VCK Task Forces zijn opgericht om onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt kort na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, of geraak je niet op de ledenzone, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
13/12/2021 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via