VCK Task Force ERP (ledenactiviteit)

30 november 2020
13:00 tot 14:00
VCK - online

Hoe begin je aan een kwalitatief ERP systeem

Tijdens deze eerste Task Force proberen we de beste processen uit te zoeken om aan een effectief ERP systeem te beginnen. Waar moet je mee rekening houden? Hoe staat kwaliteit op de voorgrond van dergelijk systeem? 

Task Force?

De VCK Task Forces zijn opgericht voor onze leden met elkaar in contact te brengen rond kwaliteitsthema's. Deze thema's worden elke maand uitvoerig besproken onder de vorm van een subthema. Hierbij worden inzichten verzameld en gedeeld, er wordt dieper op ingegaan om uiteindelijk in conclusies uit te monden. Deze conclusies worden met het VCK ledennetwerk gedeeld. Eveneens wordt het belangrijkste inzicht als tip met de buitenwereld gedeeld. Op deze manier kan je elke maand bijleren, netwerken en nieuwe inzichten verzamelen. Schrijf je hieronder als lid gratis in:

Schrijf je in

Als lid schrijf je je hieronder gratis in, je ontvangt na het invullen van een kort inschrijvingsformulier een uitnodiging om deel te nemen aan een Microsoft Teams Meeting. Indien het niet mogelijk is om met Microsoft Teams te werken, gelieve dan een bericht te sturen naar Thomas Sear. 

Schrijf je in 

Datum: 
30/11/2020 - 13:00 tot 14:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via