Webinar - Lichaamstaal in tijden van mondmaskers en webinars door Sofie-Ann Bracke

04 juni 2020
16:00 tot 17:00
online,
VCK

Helder communiceren in tijden van miscommunicatie

Stilletjes aan kunnen we weer uit ons kot komen, maar de dingen zijn niet meer zoals voorheen. Mondmaskers maken deel uit van ons straatbeeld. En online meetings en cursussen zijn een blijvend fenomeen. Met mondmaskers kunnen we een deel van het gezicht niet zien en hebben we dus minder om op af te gaan om de andere in te schatten. En bij online sessies zie je de andere deelnemers in het klein en gedeeltelijk.

Wat doet dat met het inschatten van de ander en van jouw eigen impact? Wat kan je doen om miscommunicatie en vooroordelen te voorkomen?
Tijdens deze webinar zal Sophie-Ann Bracke je tips geven over waar je kan opletten, wat je nog kan zien en hoe je zo effectief en efficiënt mogelijk - online en offline - kan communiceren. Je wordt je meer bewust van wat je zelf zou kunnen uitstralen en welke informatie je bij de ander kan zien.

Wie is Sofie-Ann Bracke?

Sofie-Ann Bracke begeleidt sinds 1992 mensen in het verbeteren van lichaamsbewustzijn, houding en gezondheid met Taiji, Qigong en Chinese Geneeskunde. Sinds 2011 is ze ook trainer en coach in non-verbale communicatie en begeleidt ze mensen in het bewuster communiceren, zowel non-verbaal als verbaal.

Praktisch

De VCK webinar duurt ongeveer 45 min, daarna kan je vragen stellen aan de spreker.

Schrijf je in >>

Je kunt de webinar best volgen via de browser Chrome (of Firefox) of via de app van Anymeeting op je smartphone/tablet. 
Schrijf je je in, dan kan je meteen best even checken of je alle benodigde software hebt geïnstalleerd zodat je optimaal de webinar kunt volgen.

Datum: 
04/06/2020 - 16:00 tot 17:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via