Webinar - Voedselfraude en Integriteit door Lloyd's Register

17 september 2020
16:00 tot 17:00
VCK - online

De impact van kwaliteit op de integriteit van de voedingsindustrie

Niet zelden blijkt dat de oorzaak van voedselfraude te herleiden is naar het gedrag van medewerkers. Vanuit de diverse standaarden worden er daarom in toenemende mate eisen gesteld aan het verbeteren van de bedrijfscultuur en risicoanalyses. 

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen fraude en integriteit? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe kom je vanuit een situatie gericht op het afhandelen van incidenten in een proactieve rol waarbij je doelen stelt en keuzes maakt? Wat is er naast een diepgaande risicoanalyse nog meer nodig om voedselfraude en integriteit effectief te managen?
Wij delen graag onze ervaringen en tips en beantwoorden bovenstaande vragen over voedselfraude en integriteit tijdens deze Webinar.

Sprekers: 

Thomas Zwiers – Lloyd’s Register (Consultant, Trainer, IFS PIA Assessor)
Gijsbert Landkroon – Lloyd’s Register (Consultant, Auditor Stimuleringskader Integere Organisaties)

Wie zijn de sprekers?

Dit webinar wordt aangeboden door het departement Training & Improvement Services, onderdeel van Lloyd’s Register. Dit team bestaat uit ongeveer 20 specialisten met veel praktijkervaring met managementsystemen: wij zijn ervaren auditoren en trainers. Zij kennen de valkuilen en best practices en zitten niet in een ‘formele auditrol’ zodat ze vrijuit kunnen sparren over zwaktes en sterktes in je managementsysteem. Zij wijzen je de weg met tips, aanvullende informatie en goede praktijkvoorbeelden.

Over Lloyd’s Register

Lloyd's Register ontplooide de eerste activiteiten in 1760 met het beoordelen en registreren van schepen. Tegenwoordig zijn ze één van 's werelds grootste professionele dienstverleners voor engineering en technologie. Zij verhogen de veiligheid en verbeteren de prestaties van cruciale infrastructuren voor klanten in meer dan 75 landen over de hele wereld. Lloyd’s Register voert wereldwijd opdrachten uit in de sectoren bouw, food, energievoorziening, automotive, aerospace, overheid, gezondheidszorg en de maakindustrie. Zij toetsen veel verschillende onderwerpen, zoals kwaliteit, voedselveiligheid, milieu, gezondheidszorg, informatiebeveiliging, assets, contractbeheersing, veiligheid en cultuur.

Inschrijven:

Als lid kan je je gratis inschrijven via het ledenplatform: 

Schrijf je HIER in als LID

Niet-leden kunnen zich nog 2x registreren voor onze webinars:
Wil je al onze webinars bijwonen? Wordt dan vandaag nog lid of neem contact op met %20an [dot] kint [at] vck [dot] be (An Kint )

Schrijf je HIER in als NIET-LID

Praktisch

De VCK webinar duurt ongeveer 45 min, daarna kan je vragen stellen aan de spreker.

Je kunt de webinar best volgen via de browser Chrome (of Firefox) of via de app van Anymeeting op je smartphone/tablet. 
Schrijf je je in, dan kan je meteen best even checken of je alle benodigde software hebt geïnstalleerd zodat je optimaal de webinar kunt volgen.

Datum: 
17/09/2020 - 16:00 tot 17:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via