BSI

BSI

Inspirerend vertrouwen voor een meer veerkrachtige wereld
-
BSI

BSI is uw partner voor bedrijfsverbetering. Al meer dan 100 jaar geven we vorm aan best practices en helpen we organisaties wereldwijd met de verankering van excellentie, het opbouwen van deskundigheid en duurzame groeimogelijkheden. BSI helpt organisaties op het gebied van training, auditing, certificatie, zoals ISO-certificering en normering.

Uw organisatie is niet locatie-afhankelijk, net als onze trainingen
Afhankelijk van uw wensen kunnen we op verschillende manieren trainingen verzorgen:

  • Live online training — in een virtueel klaslokaal
  • Klassikale training
  • On-demand training — online, in uw eigen tijd
  • In-house training — bij u op locatie

Hoe kan BSI u helpen
Omdat we de in de commissies helpen internationale normen vorm te geven, is er niemand die u en uw personeel beter kan helpen bij het trainen van de implementatie van managementsystemen om uw bedrijf veiliger, succesvoller en veerkrachtiger te maken. BSI traint u niet alleen om aan normen te voldoen - we helpen u om te begrijpen hoe u deze in uw organisatie kunt integreren.

Populaire trainingen:

Auditor Kwalificaties: BSI in gesprek met Tutor Delivery Manager, André Van Hecke

Auditor Kwalificaties zijn in feite een manier om aan te tonen dat je als auditor daadwerkelijk competent bent om audits uit te voeren. Dit betekent naast dat je de trainingen volgt, het ook van belang is, dat je middels een examen laat zien dat je het begrepen hebt en kunt toepassen. BSI stelt in dit interview met André Van Hecke enkele mogelijkheden voor rond kwalificatietrajecten, ontdek ze nu!

Veerkracht en prestaties in 2021

De vierde editie van de BSI Organizational Resilience Index identificeert een duidelijk verband tussen holistische organisatorische veerkracht en financiële prestatie; 57% verwacht een sterker 2021.

Virtuele trainingen met BSI

BSI biedt online trainingen aan via een live virtueel platform. Lees hier het interview over de online training van BSI met André van Hecke. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe zo’n virtuele training er uit ziet.