BSI

BSI

Inspirerend vertrouwen voor een meer veerkrachtige wereld
-
BSI

BSI is uw partner voor bedrijfsverbetering. Al meer dan 100 jaar geven we vorm aan best practices en helpen we organisaties wereldwijd met de verankering van excellentie, het opbouwen van deskundigheid en duurzame groeimogelijkheden. BSI is een toonaangevende organisatie op het gebied van auditing, certificatie, zoals ISO certificering en normering voor bedrijven. 

Met onze expertise dragen wij kennis over via training, informatie en prestatietools; we helpen klanten bij het naleven van de regelgeving en beoordelen de processen, procedures en producten van de klant. BSI is wereldwijd actief en bedient meer dan 84.000 klanten in 193 landen varierend van multinationals tot kleine, lokale bedrijven.

BSI verzorgt audits, certificering onder een groot aantal normen en training

Normen vormen een beproefde manier om efficiënter en effectiever te werken. Ze helpen organisaties bij het verbeteren van hun prestaties, het verminderen van risico's en om duurzamer te zijn. 

Veerkracht en prestaties in 2021

De vierde editie van de BSI Organizational Resilience Index identificeert een duidelijk verband tussen holistische organisatorische veerkracht en financiële prestatie; 57% verwacht een sterker 2021.

Virtuele trainingen met BSI

BSI biedt online trainingen aan via een live virtueel platform. Lees hier het interview over de online training van BSI met André van Hecke. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe zo’n virtuele training er uit ziet.

“Innovation is unquestionably changing the way we do business”

Kwinta last had an interview with Dan Purtell, Group Innovation Director BSI, about the relation between quality and innovation.

Stel je vraag