Luca Cardella

Luca Cardella

CEO & Business Strateeg
-
Tunity

We give our customers an unfair advantage

Om de groei van de klanten van Tunity te garanderen, gaan we veel verder dan enkel strategie, digitale marketing, design of ontwikkeling. Er zijn nog een paar ingrediënten die deel uitmaken van de Tunity-mix.

Een resultaatgedreven, strategische partner

Combineer een tiental medewerkers die uitblinken in elk hun eigen domein, met een neus voor resultaat: dat is Tunity! Als digitale partner zetten we in op strategie, groei en consolidatie. Naast expertise worden we gedreven door de drang om impact te maken. We deinzen niet terug voor een stevige dosis lef. Omdat we willen dat die resultaten er zijn. Zwart op wit.

Gepassioneerd & kwaliteitsgericht

Het team van Tunity bestaat uit gepassioneerde experts die je vanaf het eerste ogenblik zullen verbazen met hun uitgebreide kennis. Onze strategen en marketeers bepalen telkens opnieuw de meest doeltreffende en kwaliteitsvolle oplossingen om jouw grootste uitdagingen te tackelen.

Gefocust op resultaten

We zijn een full-service strategische partner die zich focust op de groei van onze klanten. ROI-gedreven roadmaps, marketing, digitale ervaringen en producten die bedrijven laten groeien, … we’ve done it all. Telkens opnieuw matchen wij de noden van jouw klanten af met jouw doelstellingen, en bouwen we KPI- en resultaatgedreven oplossingen.

Give value, get business

Al sinds mijn kindertijd geniet ik van dynamische experiences, groeiprocessen en uitvindingen die de wereld verbeteren.


“Vandaag”, na het begeleiden van +50 bedrijven (Multinationals, KMO’s, Scale-ups, Start-ups) en +2000 mensen (Ondernemers, managers, werknemers, VIP’s) in hun strategische profilering, streef ik naar transformatie, groei en excellentie.De beste ervaring voor de eindconsument

We leven in een snel veranderende wereld, waarin iedere verschuiving ervoor zorgt dat een onderneming zich moet aanpassen aan de noden van de klant. De focus ligt daarom op resultaatgerichte processen, tools en skills die jouw doelgroep de best mogelijke ervaring bieden.Voor elke type onderneming

Of je nu een starter, een KMO of een gevestigde multinational bent, jouw onderneming moet relevant zijn en blijven. Een duidelijke productvalidatie en doortastend marktonderzoek zijn essentieel om hiervoor een gepaste oplossing te vinden. Om die oplossing ook echt uit te voeren, zetten wij de meest relevante middelen in! Uiteraard, steeds in een customer-first approach die zich focust op eventuele verschuivingen in de markt.

Heeft jouw business impact? Werk jij zoals de “high profit”-jongens? Wil je Digitaal Transformeren, maar je hebt geen blauwdruk? Ontdek samen met ons, de succesvolle flows.

Mijn expertise

  • Strategisch plannen en uitvoeren van consolidatie- en groeiprocessen voor bedrijven

  • Branding, positionering, analyses en trends bepalen voor B2B & B2C 
  • Growth Marketing & Digitale Experiences bedenken, uitrollen, meten en herhalen voor B2B & B2C
  • 
Lanceren van nieuwe producten en diensten op basis van “best practices” met focus op Persona en Customer journey
  • Investeren in en ontwikkelen van “world class” producten & diensten
  • 
Ontwikkelen van UX-geoptimaliseerde tools en software voor high-performing teams en ambitieuze ondernemingen

  • Digitale Transformaties / Innovatie / New Leadership / Elastic Ownership

Stel je vraag