Martine Couder

Martine Couder

Zaakvoerder - Martine Couder Coaching
-
Maat Consultancy GCV

Ik ben een bevlogen en resultaatsgerichte business coach, mentor en managementconsultant met een solide reputatie als hands-on HR Manager/Change/Projectmanager in Belgische en internationale organisaties. Sinds 2011 ben ik actief als business- en leiderschapscoach voor managers en ondernemers.

Mijn kernwaarden: authenticiteit, integriteit, leiderschap, voortdurend leren, professionalisme, ondernemerschap

Contacteer me als je je leiderschapskwaliteiten wilt verbeteren, een wendbare en inclusieve organisatie wilt leiden en een sterk en betrokken team wilt opbouwen.

Mobiel: +32 473 11 97 86
Email: martinecouder [at] martinecouder [dot] com
Of kom meer te weten over onze diensten op www.martinecouder.com

Als transformationele manager, enthousiaste ondernemer en no-nonsense executive coach verheug ik me om met jou, je team, je bedrijf samen te werken.

Ik gebruik ik mijn brede ervaring op het gebied van HRM, change management, people management en executive coaching om jouw business te versterken en helpen groeien.

Dit onder de vorm van specifiek advies, individuele coaching, mentoring en teamcoaching op het gebied van leiderschap, leidinggeven, people management, organisatieverandering en diversiteit. Ik organiseer ook regelmatig workshops, masterclasses en intervisies, specifiek over wendbaar leidinggeven en verandering. Je kan hierover meer vernemen op www.martinecouder.com

Leiderschap begint bij jezelf. Pleidooi voor zelfbewust leiderschap

In hun boek "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource" betogen de auteurs en leiderschapsexperts Stephen Hacker en Marvin Washington dat in een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit, zelfleiderschap essentieel is voor de effectieve leider die transformationele resultaten wil neerzetten.

Leidinggeven zonder omwegen: doen wat werkt voor jou

Over management, leiderschap en leidinggeven zijn al heel wat (dikke) boeken geschreven, maar “Leidinggeven zonder omwegen” is niet het zoveelste boek vol met (al dan niet) bruikbare theorieën, modellen en typologieën over management en leiderschap.

De synergie van employee engagement

Niet zo lang geleden was ik getuige van een hevige discussie tussen jonge HR-medewerkers binnen een bekend internationaal bedrijf, (voorlopig nog) marktleider in zijn sector, schrijft Martine Couder in een nieuwe bijdrage. Het onderwerp van de discussie?