BSI

afbeelding van BSI

BSI is marktleider op het gebied van auditing, certificatie, zoals ISO certificering en normering voor bedrijven. Wij helpen organisaties om te excelleren - waar ter wereld ze zich ook bevinden. Met onze expertise dragen wij kennis over via training, informatie en prestatietools; we helpen klanten bij het naleven van de regelgeving en beoordelen de processen, procedures en producten van de klant.

Twitter gebruikersnaam: 

Mijn artikels

Auditor Kwalificaties: BSI in gesprek met Tutor Delivery Manager, André Van Hecke

Auditor Kwalificaties zijn in feite een manier om aan te tonen dat je als auditor daadwerkelijk competent bent om audits uit te voeren. Dit betekent naast dat je de trainingen volgt, het ook van belang is, dat je middels een examen laat zien dat je het begrepen hebt en kunt toepassen. BSI stelt in dit interview met André Van Hecke enkele mogelijkheden voor rond kwalificatietrajecten, ontdek ze nu!

Veerkracht en prestaties in 2021

De vierde editie van de BSI Organizational Resilience Index identificeert een duidelijk verband tussen holistische organisatorische veerkracht en financiële prestatie; 57% verwacht een sterker 2021.

Virtuele trainingen met BSI

BSI biedt online trainingen aan via een live virtueel platform. Lees hier het interview over de online training van BSI met André van Hecke. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe zo’n virtuele training er uit ziet.

“Innovation is unquestionably changing the way we do business”

Kwinta last had an interview with Dan Purtell, Group Innovation Director BSI, about the relation between quality and innovation.

Resilience emerges as key priority for global business leaders

Business leaders have taken significant steps to shore up the resilience of their companies, but still face significant risks around technology, governance and skills shortages.