Sofie-Ann Bracke

afbeelding van Sofie-Ann Bracke

Sofie-Ann Bracke is lichaamscoach met een duidelijke missie. Ze wil je leren om je lichaamstaal en lichaamshouding in te zetten om betere resultaten te behalen in het contact met andere mensen. Zowel in trainingen en coachings kijkt ze hoe je reageert op anderen en ook hoe je naar jezelf kijkt. Zo ontdek je via het lichaam hoe je mentaal en emotioneel in de wereld staat. Door fysiek aan de slag te gaan, word je rustiger in je hoofd. Je kunt makkelijker ontspannen, een betere lichaamshouding krijgen of rustiger ademhalen. Zo komt er  een transformatie in je voelen, denken en handelen met een krachtige lichaamstaal als gevolg.

Functie: 
Lichaamscoach
Tel: 
+32486931122
Twitter gebruikersnaam: 
Bedrijf: 
Sofie-Ann Bracke
Aanspreking: 
Mevr.

Mijn artikels

Goede houding, betere rug

We weten allemaal dat in een goede houding je rug meer ontspannen is en de wervelkolom soepeler. De spieren in de rug gaan niet verstijven en je ervaart minder ongemak en pijn. En je ziet er ook beter uit als je rechtop staat en zit!

Wat kan je fysiek doen om beter om te gaan met stress

Stress is iets waar we allemaal mee te maken hebben, elke dag opnieuw. En het heeft zijn nut, het maakt dat we dingen doen.

Controle over jezelf

Onlangs gaf ik een workshop aan sollicitanten waarbij ik ze eerst een minuut liet stilzitten, met gesloten ogen. Bedoeling was om alle gedachten, emoties en fysieke sensaties te observeren, te ervaren. Na die minuut vroeg ik wat de ervaring was.

Skills die focussen op het menselijke aspect

De toekomst van kwaliteit vereist ook nieuwe skills van kwaliteitsmanagers. Skills die meer focussen op het menselijke apact, die vertrouwen bouwen, mensen met elkaar doen samenwerken en hen helpen om met stress om te gaan.

De impact van je lichaam op je geest, emoties en lichaamstaal

We voelen ons liefst krachtig en voelen ons graag in controle, minstens toch in onze eigen omgeving. Het geeft ons een veilig en comfortabel gevoel. Maar heel vaak voelen we ons niet in controle, zeker niet in onze werkgomgeving.

3 tips voor een goeie eerste indruk

Ook voor kwaliteitsmanagers is een goede communicatie met collega's, personeel, medewerkers,... van essentieel belang. Zorg dat mensen je vertrouwen en zich comfortabel voelen van bij de eerste ontmoeting.