Thomas Sear

afbeelding van Thomas Sear
Twitter gebruikersnaam: 

Mijn artikels

Ben jij al ingeschreven?

Met onze nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van al onze digitale activiteiten!

Mis de VCK Quality Day 2020 niet!

Op 19 november 2020 is het zover! Het allereerste digitale congres van het VCK zal doorheen deze dag plaatsvinden. Talloze nationale en internationale sprekers,  digitale ronde tafels, netwerkgelegenheden, de VCK Business Excellence Award 2020... dit alles en meer zal live te volgen zijn. Mis het niet en schrijf je in!

De VCK Webinars in september

In september starten we opnieuw aan de VCK Webinars. Hiermee breiden we on aanbod uit met presentaties die een unieke kijk geven in de diverse en rijke wereld van kwaliteit. 

Het fundament van succes

De juiste vragen stellen in tijden van crisis is geen sinecure. Het vergt inzicht, richting en een stevige dosis doorzettingsvermogen. Met de foundation training van EFQM leg je de basis uit voor een succesvolle organisatie.

Neem deel aan de VCK Business Excellence Award 2020

Ontdek de winnaars van de vorig editie en ga dit jaar voluit voor kwaliteit met de Business Excellence Award 2020!

Door de crisis met het vernieuwde EFQM Model

Voer een korte zelf-evaluatie uit met het vernieuwde EFQM model en ontdek de voordelen van een EFQM assessment. 

Kwaliteitsjobs in turbulente tijden

Het VCK biedt via verschillende partners jobopportuniteiten aan. Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker een kijkje op onze vacature pagina!

Design Thinking en Kwaliteit

Design Thinking wordt door heel wat organisaties gebruikt om te innoveren, om probleemoplossend te denken, nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen en opportuniteiten te creëren. Maar hoe past deze strategie binnen in een kwaliteitsomgeving?  

Het 2020 EFQM model

Ben jij op zoek naar een framework dat je organisatie begeleidt naar groei, transformatie en verbeterde resultaten? Het vernieuwde EFQM model gaat door middel van metingen en assessment helpen om de hiaten en mogelijke oplossingen te begrijpen.

Mondmaskers: do it right!

De overheid raadt het gebruik van mondmaskers aan voor heel wat organisaties die zich niet aan de social distancing regels kunnen houden. Hoe ga je te werk? Ontdek het via dit referentiedocument.