Thomas Sear

afbeelding van Thomas Sear
Twitter gebruikersnaam: 

Mijn artikels

Documentmanagement en digitalisatie

Hoe beheer jij je kwaliteitsdocumenten? Alles digitaal? Volop in een overgang? Of nog zoekende naar de juiste oplossingen? Hieronder vind je enkele tips om je verder op weg te helpen. 

Bedankt voor een onvergetelijk 2020!

2020 was een jaar zoals nooit tevoren. Onze leden gingen schouder aan schouder aan de slag en hebben ervoor gezorgd dat dit crisisjaar gevuld werd met opportuniteiten!

Task Forces

Na de uitbraak van het Corona virus in maart, startten we de Covid-19 Task Force. Na een geslaagde start, gingen we dit najaar verder met 3 nieuwe Task Forces. Ontdek ze allemaal en schrijf je in als lid van het VCK

Inflexie en transformatie als drijfveren voor een goede kwaliteitscultuur

Inflexiepunten kunnen kantelmomenten inluiden die de transformatie voor je organisatie kunnen beteken. Maar wat zijn inflexiepunten en hoe kan je ze herkennen?  

Business Excellence in 2020

Borginsole en Alvance Aluminium slepen de VCK Business Excellence Award in de wacht.

Stem op jouw winnaar van de VCK Business Excellence Publieksprijs 2020!

Breng je stem uit online en selecteer jouw winnaar voor de VCK Business Excellence Publieksprijs van 2020!

Ben jij al ingeschreven?

Met onze nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van al onze digitale activiteiten!

Mis de VCK Quality Day 2020 niet!

Op 19 november 2020 is het zover! Het allereerste digitale congres van het VCK zal doorheen deze dag plaatsvinden. Talloze nationale en internationale sprekers,  digitale ronde tafels, netwerkgelegenheden, de VCK Business Excellence Award 2020... dit alles en meer zal live te volgen zijn. Mis het niet en schrijf je in!

De VCK Webinars in september

In september starten we opnieuw aan de VCK Webinars. Hiermee breiden we on aanbod uit met presentaties die een unieke kijk geven in de diverse en rijke wereld van kwaliteit. 

Het fundament van succes

De juiste vragen stellen in tijden van crisis is geen sinecure. Het vergt inzicht, richting en een stevige dosis doorzettingsvermogen. Met de foundation training van EFQM leg je de basis uit voor een succesvolle organisatie.