Kennis

Subscribe to Kwinta.be

Lid in de Kijker: Borginsole - Gratiënne Sioncke

VCK zet haar leden in de kijker! Elke maand gaan we in gesprek met één van onze leden om te zien wat hen drijft in de wereld van kwaliteit. 

EFQM: Een assessment in het kwadraat

Op donderdag 20 mei kon je Jan Boeckx, directeur van A-Kwadraat, aan het woord horen over het EFQM traject dat hen een heuse "EFQM Recognised 4 stars" - erkenning opleverde. In dit artikel kom je in enkele stappen te weten waar je op moet letten. 

Lid in de Kijker: Demival - Jan Claus

VCK zet haar leden in de kijker! Elke maand gaan we in gesprek met één van onze leden om te zien wat hen drijft in de wereld van kwaliteit. 

The International Scientific & Business Congress on Quality Standards

Tijdens dit internationale congres  op 29 juni 2021 te Belgrado zullen Willy Vandenbrande (QS Consult) & Ilse Gilio (Allanta), 2 van onze leden, het woord nemen. Als gastsprekers zullen zij mee het programma invullen van dit 2-daagse kwaliteitscongres!

A-Kwadraat behaalt als eerste het vernieuwde EFQM kwaliteitslabel

Viceminister-president, Hilde Crevits en CEO van EFQM, Russel Longmuir, feliciteerden op 23 april A-Kwadraat en haar CEO, Jan Boeckx, met het behalen van het EFQM-certificaat. 

Infoland vernieuwt iProva software

De kwaliteits- en risicomanagement software van Infoland werd in een nieuw en verbeterd jasje gestoken en heet vanaf nu 'Zenya'.

Veerkracht en prestaties in 2021

De vierde editie van de BSI Organizational Resilience Index identificeert een duidelijk verband tussen holistische organisatorische veerkracht en financiële prestatie; 57% verwacht een sterker 2021.

De VCK Business Excellence Award

Stel jezelf, je collega of kennis kandidaat voor de VCK Business Excellence Award en geef jouw kwaliteitsproject de aandacht dat het verdient!

In gesprek met het EOQ

In februari brachten we de directie van het EOQ samen met dat van het VCK. Samen bespraken we de toekomst van onze netwerken en deelden we inzichten rond kwaliteit in 2021. 

Good vs Poor: een kwalitatieve balans

Kwaliteitskosten kunnen bijdragen aan de reputatie van je organisatie of schade berokkenen. Daarom is het uiterst belangrijk om de waarde van deze kosten goed in de gaten te houden.