3 tips voor een goeie eerste indruk

Ook voor kwaliteitsmanagers is een goede communicatie met collega's, personeel, medewerkers,... van essentieel belang. Zorg dat mensen je vertrouwen en zich comfortabel voelen van bij de eerste ontmoeting.

Sofie-Ann Bracke deelt in onderstaande video 3 tips over hoe je een goede, eerste indruk kunt maken, ze staan alle drie in het teken over hoe je "ja" zegt tegenover de persoon die je ontmoet.

'Ja' zeggen tegen een persoon zorgt ervoor dat hij of zij zich aanvaard voelt, dat de andere open staat om naar hem of haar te luisteren, dat er betrokkenheid is. Voor een goede samenwerking is dit de basis. Dan is er openheid, en zal er bereidheid zijn om mee te werken aan wat wordt voorgesteld.

Delen via

Verwante artikelen

Goede houding, betere rug

We weten allemaal dat in een goede houding je rug meer ontspannen is en de wervelkolom soepeler. De spieren in de rug gaan niet verstijven en je ervaart minder ongemak en pijn. En je ziet er ook beter uit als je rechtop staat en zit!

Te druk? Te weinig focus? Niet met deze tips

Veel werkende mensen hebben het vandaag ‘druk’ of ‘te druk’. In de ochtend gaat de eerste blik naar de telefoon op het nachtkastje, we komen al telefonerend thuis, we hebben te weinig tijd om onze vrienden te zien of te weinig zin om te sporten … Hoe blijf je baas over de drukte thuis, op je werk en in je brein?

Wat kan je fysiek doen om beter om te gaan met stress

Stress is iets waar we allemaal mee te maken hebben, elke dag opnieuw. En het heeft zijn nut, het maakt dat we dingen doen.