Als perfectie de norm wordt

Dankzij de invoering van World Class Manufacturing zette CNH Zedelgem grote stappen vooruit inzake kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. De fabrikant van landbouwmachines haalde met zijn project een nominatie in de recente Industrie Awards. World Class Manufacturing is een productiesysteem met tien technische en tien managementpijlers, gebaseerd op concepten als Total Industrial Engineering (TIE), Total Quality Control (TQC), Total Productive Maintenance (TPM) en Just in Time (JIT).

Delen via

Verwante artikelen

De Rol van Kwaliteitsmanagement in een Duurzamere Wereld

Willy Vandenbrande van QS Consult legt in zijn artikel voor het ‘Journal for Quality and Participation’ haarfijn uit hoe duurzaamheid een startpunt kan zijn om kwaliteitsgerichte economische- en sociale systemen te ontwikkelen.

Waarom je kwaliteit niet meer kunt managen in een simpele spreadsheet

Regelgeving, standaarden, interne processen,... de omgeving van een organisatie verandert constant. Aan jou de continue uitdaging om te borgen dat je dienstverlening blijft voldoen aan verwachtingen en kwaliteitseisen. Een hele klus. Hoe ga jij daarmee om?

"Gevoeligheid voor taal en cultuur heel belangrijk"

In de Kwinta sessie van juni deelde Hans Punter, Director Quality bij Siemens Industry Software, zijn internationale ervaringen met het managen van kwaliteit. Rekening houden met culturele verschillen is een must.