Balans vinden tussen stabiliteit en verandering

"Kwaliteitsmanagers zijn de geknipte personen om veranderingen te faciliteren en de juiste balans te vinden tussen stabiliteit en die verandering", vindt Anni Koubek van de Oostenrijkse organisatie Quality Austria.

"Om onze producten en diensten bij de klanten te krijgen, moeten we enerzijds voor kwaliteit en stabiele processen zorgen", legt Koubek uit.

"Anderzijds wordt kwaliteit vandaag nog niet geassocieerd met wat we moeten doen om te overleven in de complexe en dynamische omgeving waarin we leven, namelijk veranderen."

Veranderingsproces

"Kwaliteitsmanagers moeten deel gaan uitmaken van dat veranderingsproces en constant veranderen wat en hoe we dingen doen", zegt Koubek in dit video-interview.

Delen via

Verwante artikelen

Herbekijk de webinar met Stephen Hacker

In een Kwinta webinar legde Stephen Hacker uit hoe succesvolle leiders gebruik moeten maken van transformatorisch leiderschap en hoe je ontwikkelingen op dit kritieke punt kunt versnellen.

Ontrafel een dag lang transformatie samen met Stephen Hacker

Ontwikkel je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen om een succesvolle leider te worden onder begeleiding van Stephen Hacker.

Leiderschap begint bij jezelf. Pleidooi voor zelfbewust leiderschap

In hun boek "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource" betogen de auteurs en leiderschapsexperts Stephen Hacker en Marvin Washington dat in een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit, zelfleiderschap essentieel is voor de effectieve leider die transformationele resultaten wil neerzetten.