Bedankt voor een onvergetelijk 2020!

2020 was een jaar zoals nooit tevoren. Onze leden gingen schouder aan schouder aan de slag en hebben ervoor gezorgd dat dit crisisjaar gevuld werd met opportuniteiten!

2020 - elke crisis is een opportuniteit

2020 werd het jaar waar onze leden meer dan ooit hebben bewezen dat het VCK netwerk een geëngageerde vereniging is, met mensen die naar elkaar luisteren en elkaar motiveren door schitterende inzichten te bieden. Zelfs met een omschakeling van het fysieke naar het digitale, waren jullie talrijk aanwezig om ideeën uit te wisselen, adviezen te delen en samen te komen. Dit vertaalde zich in 23 excellence teams, 22 task forces, 22 webinars en een allereerste digitale VCK Quality Day met wel 213 deelnemers! Een succesvol jaar waarvoor we jullie uit de grond van ons hart willen bedanken! Hieronder vind je een overzichtje van het jaar in cijfers: 

Geen VCK zonder onze leden

Dankzij de inzet en inzichten van onze leden hebben we dit jaar een digitale transformatie gekend, waar onze leden ons in volgden. Met de inzet en de inzichten die werden gedeeld hebben we het dit jaar gehad over Digitalisatie, Thuiswerk, Compliancy, Kwaliteitscultuur, ERP systemen, Klantenfeedback, Bedrijfsprocessen, Customer Satisfaction, de Cost of Non-Quality, Document beheer en Document Management Systemen, Kwaliteitscontrole en - beheersing, EFQM, Klachten van leveranciers, Risicomanagement, Design Thinking, Duurzaamheid, Teamwork, Bedrijfscontinuïteit... om er slecht enkele te noemen. 
Ook in 2021 gaan we verder met hot topics en nieuwe of verbeterde initiatieven, wij hopen van harte dat we op jullie inzet en verbondenheid mogen blijven vertrouwen!

Enkele indrukken van het voorbije jaar:

Neem deel aan dit bijzondere kwaliteitsnetwerk

Nog geen lid, maar wel zin om deel te nemen aan de activiteiten van het VCK? Neem dan een kijkje op https://www.vck.be/voordelen-van-het-vck-lidmaatschap om de voordelen van een lidmaatschap te ontdekken of neem contact op met an [dot] kint [at] vck [dot] be voor meer informatie. Geniet mee van de bijzondere expertise die onze leden te bieden en wissel ideeën en succesverhalen uit over verschillende sectoren heen!

Onze beste wensen en een succesvol 2021!

We wensen jullie deugdzame feestdagen en een fantastisch 2021, waarbij de opportuniteiten zich mogen blijven opstapelen en de succesverhalen volledig tot hun recht komen! 

De allerbeste wensen van het VCK team!

Delen via