Belg bekroond met Amerikaanse Lancaster Medal

Willy Vandenbrande heeft in Texas de Lancaster Medal ontvangen van ASQ. Een erkenning voor zijn jarenlange toewijding en bijdragen aan de internationale gemeenschap van kwaliteitsprofessionals.

Willy Vandenbrande"Het was voor mij een grote eer om de Lancaster Medal te mogen ontvangen van ASQ", zegt Vandenbrande. "De Lancaster award is er specifiek op gericht om mensen te belonen die zich  inzetten voor het internationaal aspect van kwaliteit en die ook internationaal kwaliteit proberen te vertegenwoordigen en verbeteren."

Allemaal dezelfde passie

"Zelf heeft mij dat altijd heel erg aangesproken. Het is ontzettend boeiend om op conferenties mensen te ontmoeten uit verschillende landen en met verschillende culturen maar allemaal met dezelfde passie voor kwaliteit."

"Naast het vooruitkijken naar de toekomst en het integreren van kwaliteit met duurzaamheid, denk ik dat de jury dat heeft gewaardeerd in de nominatie."

Bekijk de reactie van Willy Vandenbrande:

Delen via

Verwante artikelen

Webinars en video conferences

Deze bizarre periode van quarantaine vergt ontzettend veel aanpassingen van iedereen. De voornaamste voor velen is het thuiswerken. Hoe pak je dit professioneel aan?

Mensgericht ondernemen: is je bedrijf er klaar voor?

Ondernemen met respect voor mens en milieu: hoe pak je het aan? ISO 27501 en ISO 26000 bieden een nuttig referentiekader. Het NBN helpt je op weg.

Vooruitgang

In deze column werpt Willy Vandenbrande van QS Consult een kritische blik op hoe de wereld er vandaag op vooruitgaat. Maar wordt de ene oplossing niet vervangen door een nieuw probleem?